Συγκλονιστικές μαρτυρίες των θυμάτων του 34χρονου σαδιστή: “Μου έδενε τα χέρια και τα πόδια…”

Συγκλονιστικές μαρτυρίες των θυμάτων του 34χρονου σαδιστή: “Μου έδενε τα χέρια και τα πόδια…”

Τις βασανιστικές στιγμές στα χέρια του 34χρονου πρώην εθνοφύλακα περιέγραψαν λεπτομερώς οι δύο γυναίκες που εμφανίστηκαν μετά την καταγγελία της 40χρονης Γαλλίδας που ήταν αιχμάλωτη στο διαμέρισμα στη Λαμία.

Ανατριχίλα προκαλούν όσα έζησαν στο σπίτι του 34χρονου από τη Λαμία οι δύο Ελληνίδες πρώην σύντροφοί του, οι οποίες έσπασαν τη σιωπή τους μετά τις πρόσφατες καταγγελίες της 40χρονης Γαλλίδας που ήταν αιχμάλωτη του πρώην εθνοφύλακα.

Οι δύο γυναίκες κατήγγειλαν στους αστυνομικούς ότι είχαν πέσει και οι ίδιες θύματα των αρρωστημένων ορέξεών του και περιέγραψαν με κάθε λεπτομέρεια τη σεξουαλική βία και τους εκβιασμούς που δέχονταν επί μακρόν από τον δράστη φοβούμενες για τη ζωή τους, κάνοντας λόγο για πραγματικό εφιάλτη.

Η πρώτη εξ αυτών, όπως αποκαλύπτει η Realnews, μία 35χρονη γυναίκα, κατέθεσε ότι γνώρισε τον δράστη όταν ήταν ακόμη μαθήτρια του Λυκείου στη Λαμία και σύναψε σχέση μαζί του τον Νοέμβριο του 2003. Στην αρχή ξεκίνησε να με δένει χωρίς να ασκεί βία και πάντα με τη θέλησή μου. Σιγά – σιγά, όμως, άρχισε να γίνεται πιο βίαιος. Μου έδενε τα χέρια και τα πόδια. Μου έκλεινε το στόμα και τα μάτια, άσχετα από το ερωτικό παιχνίδι μας, κατέθεσε στους αστυνομικούς.

Η δεύτερη καταγγέλλουσα γνώρισε τον εφιάλτη σε ηλικία 17 ετών. Ήταν η πρώτη φορά που είχε σεξουαλική επαφή όταν της έδεσε, όπως είπε, τα χέρια με ταινία πίσω από την πλάτη. Φοβήθηκα πάρα πολύ. Μια μέρα με έσυρε στο κρεβάτι. Με έδεσε ξανά. Άρχισα να φωνάζω. Μου έβαλε ένα μαντήλι στο στόμα για να μην ακούγομαι. Μου έβγαλε τα ρούχα και, αφού μου έλυσε τα πόδια, με βίασε. Με απείλησε, ότι αν έλεγα κάτι, θα μου έκανε κακό. Από εκείνη την ημέρα με κρατούσε όμηρο. Φοβόμουν μη μάθει τίποτα ο πατέρας μου, γιατί τότε ήμουν ανήλικη, κατήγγειλε η 24χρονη σήμερα κοπέλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η 24 ετών νυν σύντροφος του πρώην εθνοφύλακα, η οποία δηλώνει ότι δεν γνώριζε τα όσα έχουν συμβεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.