ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Αυστρία: Έκανε bungee jumping με τη μοτοσυκλέτα του (βίντεο)

Αυστρία: Έκανε bungee jumping με τη μοτοσυκλέτα του (βίντεο)

Ο Gunter Schachermayr είναι ένας Αυστριακός οδηγός μηχανής που θέλει να δοκιμάζει πάντα νέες προκλήσεις με τη vespa του.

Αυτή τη φορά, αποφάσισε να κάνει bunjee jumping χωρίς να την αποχωριστεί.

Η επιθυμία του πραγματοποιήθηκε και πήδηξε από τη γέφυρα Jauntal στην Αυστρία ενώ καθόταν στη vespa του.

Οι υπεύθυνοι, ωστόσο, τον προειδοποίησαν ότι ο κίνδυνος ατυχήματος ήταν μεγαλύτερος με αυτό τον τρόπο καθώς το μηχανάκι δημιουργούσε μεγαλύτερη επιτάχυνση κατά την πτώση.

Γι’ αυτό το λόγο έκαναν μια ειδική συγκόλληση ώστε να αποφευχθεί κάποιο ατύχημα. Δείτε στο βίντεο την πτώση του…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.