ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δισεκατομμυριούχος ζει με 90 δολάρια το μήνα και θα δώσει την περιουσία του στους φτωχούς

Δισεκατομμυριούχος ζει με 90 δολάρια το μήνα και θα δώσει την περιουσία του στους φτωχούς

Ο θρυλικός ηθοποιός Τσόου Γιούν-Φατ γνωστός για τις συμμετοχές του στις ταινίες «Τίγρης και δράκος», «Bulletproof Monk» και «Crazy Rich Asians» μίλησε πρόσφατα για τον λιτό τρόπο ζωής του κατά την διάρκεια της προώθησης της καινούργιας του ταινίας «Project Gutenberg.»

Ο 63χρονος ηθοποιός ανέφερε ότι σπάνια αγοράζει καινούργια πράγματα, τρώει από πάγκους τροφίμων και χρησιμοποιεί τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς όσο περισσότερο μπορεί και ζει με 90 δολάρια το μήνα.

Επίσης, ο Τσόου ανέφερε ότι μέχρι πρόσφατα χρησιμοποιούσε το ίδιο Nokia κινητό. Το άλλαξα πρόσφατα μετά από 17 χρόνια επειδή σταμάτησε να λειτουργεί.

Όσον αφορά στα ρούχα του ανέφερε ότι προτιμά να ψωνίζει μόνο από καταστήματα με εκπτώσεις και να φοράει μόνο τα ρούχα που νιώθει άνετα.

«Δεν φοράω ρούχα για τους άλλους ανθρώπους. Αν εγώ πιστεύω ότι τα ρούχα που φοράω είναι άνετα μου αρκεί», δήλωσε ο Τσόου.

«Το όνειρό μου είναι να είμαι ένας φυσιολογικός και ευτυχισμένος άνθρωπος. Το πιο δύσκολο πράγμα στην ζωή δεν είναι το πόσα λεφτά βγάζεις αλλά το πως να έχεις ήσυχη και γαλήνια την ψυχή σου», πρόσθεσε.

Η περιουσία του ηθοποιού υπολογίζεται στα 700 εκατομμύρια δολάρια και εφόσον ο Τσόου και η γυναίκα δεν έχουν παιδιά σκοπεύουν να αφήσουν τα χρήματα σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. Μάλιστα, το ζευγάρι ίδρυσε το δικό του φιλανθρωπικό ίδρυμα πριν από πολλά χρόνια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τα χρήματα δεν είναι δικά μου. Εγώ απλά τα κρατάω ασφαλή μέχρι να έρθει η ώρα», δήλωσε ο Τσόου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.