ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κομοτηνή: Νεαρός αυνανιζόταν έξω από νηπιαγωγείο

Κομοτηνή: Νεαρός αυνανιζόταν έξω από νηπιαγωγείο

Ένα περιστατικό που έρχεται να θορυβήσει, για άλλη μια φορά, την τοπική κοινωνία της Κομοτηνής και ειδικότερα τους γονείς, συνέβη τις μεσημβρινές ώρες της Πέμπτης στη γειτονιά πίσω από το Εμπορικό Κέντρο Kosmopolis.

Συγκεκριμένα, ένας νεαρός άνδρας αυνανιζόταν σε δημόσια θέα, μπροστά από το 12ο Νηπιαγωγείο. Η αναφορά, που κοινοποιήθηκε και στα social media για την ενημέρωση και προειδοποίηση των γονέων, περιέχει την εξής περιγραφή του συμβάντος: «πριν από μία περίπου ώρα, δηλαδή στις 15.30, στην ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ και ακριβώς μπροστά στην αυλή του 12ου Νηπιαγωγείου , δηλαδή αυτό που βρίσκεται ακριβώς πίσω από το KOSMOPOLIS, άνδρας νεαρός μελαχρινός με χακί ρούχα, ήταν ημίγυμνος και αυνανιζόταν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως επισημαίνεται από τη μάρτυρα, και επιβεβαιώνεται από τις αστυνομικές αρχές, για το συμβάν ενημερώθηκε τηλεφωνικά η Αστυνομία, άνδρες της οποίας έφτασαν άμεσα στο σημείο, πλην όμως ο νεαρός είχε προλάβει να απομακρυνθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.