Επεισόδιο με αστυνομικό της Ασφάλειας στο συνέδριο του ΕΚΘ (βίντεο)

Επεισόδιο με αστυνομικό της Ασφάλειας στο συνέδριο του ΕΚΘ (βίντεο)

Αντιδράσεις και ένταση προκάλεσε η παρουσία αστυνομικού της ασφάλειας στο 33ο συνέδριο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, που διεξάγεται σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης.

Όταν εργαζόμενοι που βρίσκονταν έξω από την αίθουσα διεξαγωγής του συνεδρίου, αντιλήφθηκαν την παρουσία του αστυνομικού, που ήταν ντυμένος με πολιτικά ρούχα, επιχείρησαν να του πάρουν την ταυτότητα για να διαπιστώσουν αν είναι υπηρεσιακή.

Έπειτα από συμπλοκή που δημιουργήθηκε, οι εργαζόμενοι, κυρίως μέλη του ΠΑΜΕ, του αφαίρεσαν την ταυτότητα και κατήγγειλαν την παρουσία της αστυνομίας στο συνέδριο.

«Συνέδριο εργατικό δεν θα γίνει με τέτοιους όρους» είπε ο γραμματέας του ΕΚΘ και επικεφαλής της παράταξης Εργατική Ενότητα, Λεωνίδας Στολτίδης, απευθυνόμενος σε δημοσιογράφους. «Το συνέδριο θα γίνει από εργαζόμενους και εργάτες χωρίς καμία παρέμβαση και καθοδήγηση από αυτούς που έχουν τσακίσει τη ζωή μας».

Στη συνέχεια, οι εργαζόμενοι οδήγησαν τον αστυνομικό στην είσοδο του ξενοδοχείου, από όπου τον παρέλαβε ο διοικητής του, όπως ο ίδιος δηλωσε, σημειώνοντας παράλληλα πως ο αστυνομικός της ασφάλειας ανέβηκε στον χώρο του συνεδρίου απλά «για να δει τι γίνεται».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.