Του κάρφωσαν μαχαίρι στην πλάτη, σώθηκε, αλλά ισχυρίζεται ότι «δεν θυμάται τίποτα»!

Του κάρφωσαν μαχαίρι στην πλάτη, σώθηκε, αλλά ισχυρίζεται ότι «δεν θυμάται τίποτα»!

Aπίστευτο συμβάν στην Κρήτη με το θύμα να μην… θυμάται τον δράστη της επίθεσης που δέχθηκε!

Ο Ηρακλειώτης, ο οποίος την γλύτωσε με ένα θλαστικό τραύμα, επιμένει ότι δεν γνωρίζει πως τραυματίστηκε μέσα στο σπίτι του όταν πήγε στην τουαλέτα και άγνωστος του «κάρφωσε» κουζινομάχαιρο στην πλάτη.

Την ημέρα εκείνη είχε καλέσει τηλεφωνικά την Αστυνομία, υποδεικνύοντας την σύντροφο του, όμως στην κατάθεση που έδωσε αργότερα υποστήριξε ότι η φίλη του ουδεμία σχέση έχει με τον περίεργο τραυματισμό του.

Ισχυρίστηκε ότι είχε κενό μνήμης λόγω μέθης καθώς νωρίτερα έπινε σε μαγαζί, όπως αναφέρει το cretalive.

Η φίλη του πάντως αρνείται την κατηγορία. Το ζευγάρι παραμένει μαζί και είναι μια χαρά στην ζωή του. Η υπόθεση αναβλήθηκε για τον προσεχή Ιούνιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.