ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κιλκίς: Έκρυβε χασίς στην κουζίνα του.. μέσα σε βάζα!

Κιλκίς: Έκρυβε χασίς στην κουζίνα του.. μέσα σε βάζα!

Στην κουζίνα του σπιτιού του δίπλα στη ρίγανη, το θυμάρι και τα άλλα μπαχαρικά φύλαγε βάζα γεμάτα… χασίς, ένας ηλικιωμένος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Κιλκίς οι οποίοι είχαν δεχθεί σχετικές πληροφορίες.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας στην κατοικία του 73χρονου υπόπτου σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, διαπιστώθηκε ότι οκτώ από τα γυάλινα βάζα στην κουζίνα περιείχαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 758 γραμμαρίων και κατασχέθηκαν. Ο ηλικιωμένος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.

Μόλις είδε αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. να τον πλησιάζουν για να τον ελέγξουν στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, πέταξε στο έδαφος δύο νάιλον συσκευασίες ένας 36χρονος Έλληνας. Όμως, συνελήφθη άμεσα, καθώς διαπιστώθηκε ότι περιείχαν ηρωίνη συνολικού βάρους 16,2 γραμμαρίων. Ο δράστης, στην κατοχή του οποίου κατασχέθηκαν δύο κινητά και 55 ευρώ, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έρευνες στο σπίτι και το ποιμνιοστάσιο ενός 46χρονου στην περιοχή της Αταλάντης έκαναν οι αστυνομικοί του τμήματος Λοκρών και ανακάλυψαν τμήματα δενδρυλλίου κάνναβης και ακατέργαστη κάνναβη βάρους 82 γραμμαρίων σε κατάσταση αποξήρανσης, καθώς και συσκευασίες με μικροποσότητες κάνναβης και έναν πλαστικό τρίφτη με υπολείμματα χασίς. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Λαμίας του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.