ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Καστοριά: Συνελήφθη 49χρονος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Καστοριά: Συνελήφθη 49χρονος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Ένας 49χρονος συνελήφθη χθες το απόγευμα στην Καστοριά όταν μετά από έλεγχο εντοπίστηκαν στην κατοχή του ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Είχε στην «πλάτη» του καταδίκη για ναρκωτικά, αλλά εξακολουθούσε να κάνει διακίνηση στην Καστοριά ένας φυγόποινος που συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών με 4,6 γραμμάρια ηρωίνης, οκτώ ναρκωτικά και ένα ακόμη τμήμα χαπιού, καθώς και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Μετά την σύλληψή του, αποκαλύφθηκε ότι σε βάρος του 49χρονου Έλληνα εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης για παρόμοια υπόθεση, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών ετών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι, αφού η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Καστοριάς του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών , διέταξε τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.