Θεσσαλονίκη: 15 συλλήψεις για ναρκωτικά

Θεσσαλονίκη: 15 συλλήψεις για ναρκωτικά

Οι Αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης διενεργούν συστηματικά στοχευμένους ελέγχους, με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις διακίνησης και κατοχής εξαρτησιογόνων ουσιών.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν σε περιοχές του κέντρου της Θεσσαλονίκης (ευρύτερη περιοχή Πλατείας Αγίου Γεωργίου, Α.Π.Θ. κ.α.) και άλλες περιοχές της πόλης, συνολικά 15 άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης και ηρωίνης.

Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις σύλληψης:

– από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας «Ζ» στην Πλατεία Αριστοτέλους 21χρονου υπηκόου Λιβύης, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν (57) ναρκωτικά δισκία.

Επιπλέον, βρέθηκαν το χρηματικό ποσό των (650) ευρώ, (2) φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (tablets), (2) συσκευές αποθήκευσης ενέργειας (power banks) και (1) κινητό τηλέφωνο την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει, ενώ από την αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου προέκυψε ότι το προαναφερόμενο κινητό τηλέφωνο είχε αφαιρεθεί στις 12-11-2018 από άνδρα, στην περιοχή του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού Θεσσαλονίκης.

-Από αστυνομικούς ομάδας «Ζ» στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου, 19χρονου υπηκόου Αλγερίας, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μικροδέμα κάνναβης βάρους (23,1) γραμμαρίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.