ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Υπάτιος Πατμάνογλου: Ξαναπαντρεύεται – Αυτή είναι η μέλλουσα γυναίκα του (φωτο – βίντεο)

Υπάτιος Πατμάνογλου: Ξαναπαντρεύεται – Αυτή είναι η μέλλουσα γυναίκα του (φωτο – βίντεο)

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ο άνθρωπος που έχασε τα αγαπημένα του πρόσωπα μπροστά στα μάτια του, ενάμιση χρόνο μετά την αδιανόητη τραγωδία ετοιμάζεται να γυρίσει σελίδα στη ζωή του και να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη νέα του σύντροφο, στις αρχές Δεκεμβρίου. Ποια είναι η γυναίκα που θα παντρευτεί…

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη νέα σύντροφο Εμμανουέλα. Η αλλαγή σελίδας που αποφάσισε ο Υπάτιος Πατμάνογλου έγινε ευρέως γνωστή εχθές, από τηλεοπτική εκπομπή.

Σε κάθε περίπτωση ο Υπάτιος Πατμάνογλου, παντρεύεται σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις αρχές Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή, ο Υπάτιος Πατμάνογλου γνώρισε τη νέα σύντροφό του, με την οποία θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, μέσω Facebook, ενώ βοήθησαν και κάποιοι κοινοί γνωστοί.

Αυτή είναι η μέλλουσα γυναίκα του:

Πρόκειται για μια κοπέλα γνωστή στην τοπική κοινωνία των Μεγάρων, η οποία ασχολείται με τα κοινά και είναι ιδιαίτερα αγαπητή. Συγγενής του Πατμάνογλου, μιλώντας στην εκπομπή, είπε ότι φυσικά δεν ξεχνάει τη γυναίκα του και το παιδί του, εξακολουθεί να μιλάει γι’ αυτούς παντού και πάντα, αλλά η ζωή συνεχίζεται. Και αυτό είναι κάτι που θέλει και ο ίδιος ο Πατμάνογλου, αλλά και οι άνθρωποι γύρω του.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=osdrefEo2i8

Θυμίζουμε ότι τον Φεβρουάριο του 2017, ο Υπάτιος Πατμάνογλου, στάθμευσε το αυτοκίνητό του στην άκρη της εθνικής οδού για να πάει στην τουαλέτα, αφήνοντας μέσα σε αυτό την σύζυγο και το μικρό τους αγοράκι. Μέχρι να επιστρέψει, έπεσε πάνω στο ΙΧ της οικογένειας, η Πόρσε του γιου του επιχειρηματία των Jumbo.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις φλόγες έχασαν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι, μεταξύ των οποίων, η σύζυγος και το αγοράκι του Υπατιου Πατμάνογλου. Ο ίδιος, αντίκρισε την φρικτή εικόνα, μόλις βγήκε έντρομος από τις τουαλέτες…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.