ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Αντικείμενα μαύρης μαγείας και σατανισμού σε σπίτι αρχαιοκάπηλων στη Θεσπρωτία

Αντικείμενα μαύρης μαγείας και σατανισμού σε σπίτι αρχαιοκάπηλων στη Θεσπρωτία

Ένα ζευγάρι που είχε στην κατοχή του αρχαία νομίσματα και εικόνες συνελήφθη στην Εγνατία Οδό έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ζευγάρι των Ελλήνων -ηλικίας 60 ετών ο άνδρας και 55 η γυναίκα- διέμεναν στην Ηγουμενίτσα και διατηρούσαν σπίτι και στην Πέρδικα Θεσπρωτίας.

Οι πολλές τους μετακινήσεις φαίνεται ότι κίνησαν υποψίες για τη δράση τους και έτσι ιδιωτικοί ερευνητές που έφτασαν στο ορεινό χωριό της Πέρδικας, κατάφεραν να συλλέξουν πληροφορίες που τελικά οδήγησαν στη σύλληψή τους.

Ο Γιώργος Τσούκαλης, ιδιωτικός ερευνητής, δήλωσε στο makthes.gr:

«Πριν τρεις μήνες είχαμε την πληροφορία ότι στην Πέρδικα Θεσπρωτίας υπάρχει κύκλωμα αρχαιοκάπηλων. Οι συνάδελφοί μου ταξίδεψαν στην περιοχή και έπειτα από έρευνα, επιβεβαιώσαμε ότι πράγματι υπάρχει ένα ζευγάρι το οποίο διακινεί κλεμμένες εικόνες. Στη συνέχεια ενημερώσαμε το τμήμα Ασφάλειας Ιωαννίνων και άρχισε η συλλογή περισσότερων πληροφοριών.

Σήμερα το μεσημέρι, στήθηκε στην Εγνατία Οδό μπλόκο από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ιωαννίνων και συνελήφθη το ζευγάρι, που είχε στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του εικόνες και ρωμαϊκά νομίσματα. Ακολούθως, με τη συνδρομή δικαστικού λειτουργού, έγινε έρευνα στα σπίτια τους στην Πέρδικα και την Ηγουμενίτσα, όπου βρέθηκαν και άλλες αρχαιότητες, βιβλία και σύνεργα σατανισμού».

Σύμφωνα με τον κ. Τσούκαλη, το ζευγάρι που βρίσκεται στην Ασφάλεια Ιωαννίνων αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Πηγή: makthes.gr

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.