Τραγωδία: Νεκροί και οι τρεις 15χρονοι μαθητές μετά το τροχαίο στη Μεσσηνία -Είχαν κάνει σκασιαρχείο και τράκαραν [upd]

Τραγωδία: Νεκροί και οι τρεις 15χρονοι μαθητές μετά το τροχαίο στη Μεσσηνία -Είχαν κάνει σκασιαρχείο και τράκαραν [upd]

(Ανανέωση 17.30) Λίγες μόνο ώρες κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο τρίτος δεκαπεντάχρονος που επέβαινε σε αυτοκίνητο μαζί με δύο συμμαθητές του και συγκρούσθηκαν με μικρό φορτηγό στην εθνική οδό Πύργου – Μεθώνης, στο ύψος της Τερψιθέας, έξω από την Κυπαρισσία.

Το δεκαπεντάχρονο αγόρι εξέπνευσε στην εντατική του νοσοκομείου του Ρίου Πατρών όπου μεταφέρθηκε σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, ακολουθώντας έτσι τους δύο φίλους του στο θάνατο.

Τέλος ο οδηγός του άλλου οχήματος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας

Η σύγκρουση δύο οχημάτων ήταν τόσο σφοδρή, που το ένα αυτοκίνητο κυριολεκτικά κόλλησε σε τοίχο που υπάρχει δίπλα στο οδόστρωμα. Μέσα στο αυτοκίνητο υπήρξαν εγκλωβισμένοι τρεις 15χρονοι και η Πυροσβεστική Υπηρεσία που έφθασε στο σημείο έστησε επιχείρηση απεγκλωβισμού η οποία δεν ήταν καθόλου εύκολη υπόθεση καθώς το αυτοκίνητο είχε μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα από σίδερα.

Τα τρία αγόρια, ένας Ελληνας, ένας Βούλγαρος και ένας Αλβανός ήταν φίλοι και συμμαθητές στο ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας. Σήμερα είχαν αποφασίσει να το σκάσουν από το σχολείο και να πάνε βόλτα με το αυτοκίνητο του πατέρα του παιδιού που εξέπνευσε στο Ρίο και ήταν εκείνο που οδηγούσε. Εξω από την Κυπαρισσία, όμως, στο δρόμο προς τα Φιλιατρά, τα τρία παιδιά έφυγαν από τη ζωή.

Και τα τρία παιδιά ζούσαν χρόνια με τις οικογένειές τους στην Κυπαρισσία.

———————————-

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στα Φιλιατρά μετά το τροχείο που σημειώθηκε στην Ε.Ο. Κυπαρισσίας- Φιλιατρών στο ύψος της Τερψιθέας.

Δύο μαθητές έχασαν τη ζωή τους όταν το αυτοκίνητο που επέβαιναν συγκρούστηκε με φορτηγό. Ενας τρίτος συμμαθητής τους μεταφέρεται σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένος στο νοσοκομείο του Ρίου.

Θύματα της φονικής σύγκρουσης, δύο παιδιά μόλις 16 ετών, μαθητές του ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας.

Οι μαθητές θέλησαν να κάνουν «κοπάνα» από το σχολείο και είχαν πάρει το ΙΧ που ανήκε στον γονιό του ενός εξ αυτών.

Το τραγικό δυστύχημα έγινε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, όταν το ΙΧ τους συγκρούστηκε με φορτηγό.

Τα δύο παιδιά έχασαν τη ζωή τους στο σημείο της σύγκρουσης. Ο τρίτος μαθητής που ανασύρθηκε τραυματίας από το αυτοκίνητο είναι συνομήλικος των θυμάτων και η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη. Νεκροί είναι ένας Έλληνας και ένας Βούλγαρος 16 ετών. Ο τραυματίας έχει καταγωγή από την Αλβανία.

Τα παιδιά ζούσαν χρόνια με τις οικογένειές τους στην Κυπαρισσία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.