Ανοίγει το πρώτο καφέ-μπαρ με ροφήματα κάνναβης στη Θεσσαλονίκη – Καφέ, τσάι, αναψυκτικά κ.α. θα δοκιμάσουν οι θαμώνες

Ανοίγει το πρώτο καφέ-μπαρ με ροφήματα κάνναβης στη Θεσσαλονίκη – Καφέ, τσάι, αναψυκτικά κ.α. θα δοκιμάσουν οι θαμώνες

Καφέ, τσάι, μπύρα, αναψυκτικά και cocktail από κάνναβη θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν οι θαμώνες του «The Canna bar», του πρώτου καφέ με προϊόντα κάνναβης στην Ελλάδα.

Οι υπεύθυνοι του Ομίλου «Golden Greece Holdings», που δραστηριοποιείται στον κλάδο της κάνναβης αποφάσισαν να ανοίξουν μια νέα αλυσίδα καταστημάτων στην συμπρωτεύουσα ενώ σχεδιάζουν μέχρι το καλοκαίρι του 2019, να εγκαινιάσουν άλλα οχτώ καταστήματα καφέ και ένα εστιατόριο με φαγητά από κάνναβη.

Ο ιδιοκτήτης της «Golden Greece Holdings» Διονύσης Σαρμαζανίδης, αναφέρει πως «θα είναι ένα καφέ με προϊόντα βιομηχανικής κάνναβης στην περιεκτικότητα που προβλέπει ο νόμος. Θα υπάρχει καφές, αναψυκτικά, τσάι από κάνναβη τα οποία παράγονται κυρίως στην Ελλάδα. Ο καφές Cannabissimo coffee, είναι 100% φυσικός και νόμιμος, ενώ η περιεκτικότητα τετραϋδροκανναβινόλη (THC) είναι μέχρι 0,2% σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσοι από τους θαμώνες του «The Canna Bar», επιλέξουν τσάι, θα εξερευνήσουν σύμφωνα πάντα με τους υπεύθυνους, τα θεραπευτικά οφέλη της κάνναβης CBD κανναβιδιόλης με ευεργετική δράση, που χαρίζει ευεξία και χαλάρωση. Όλοι πάντως, θα μπορούν να συνοδεύσουν το ρόφημα της επιλογής τους και με μπισκότα κάνναβης, τα οποία θα διαθέτει σε λίγο καιρό το κατάστημα. Όπως σημειώνει ο κ. Σαρμαζανίδης, «σε ένα μήνα από σήμερα, θα λειτουργεί η πρώτη μας μονάδα μεταποίησης κάνναβης στο Καλοχώρι, μέσω της οποίας θα φτιάχνουμε διάφορα προϊόντα με κάνναβη. Υπολογίζουμε πως μέχρι το Μάρτιο θα έχουν δημιουργηθεί περίπου 70 προϊόντα ελληνικής παραγωγής μεταξύ άλλων και τρόφιμα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.