ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θα «φάει» καλά στην Ευρωβουλή η Ελεωνόρα. Θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας!

Ο Ιαβέρης έδωσε το νεφρό του στον γιο του

Ο Ιαβέρης έδωσε το νεφρό του στον γιο του

Ζωή στο γιο του για δεύτερη φορά έδωσε ο θρυλικός Ιαβέρης, κατά κόσμον Τάσος Μαρκουίζος.

Έπειτα από χειρουργείο επτά ωρών σήμερα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», ο Ιαβέρης πρόσφερε τον ένα νεφρό στο γιο του, Κωνσταντίνο, ο οποίος τον Ιανουάριο του 2014 διαπιστώθηκε ότι ήταν νεφροπαθής.

Έπειτα από αδιαθεσία που αισθάνθηκε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί του ανακοίνωσαν τα δυσάρεστα νέα.

Από τότε ξεκίνησε η «ανηφόρα» του Κωνσταντίνο Ιαβέρη, συνεχιστής του θρυλικού πατέρα του στο χώρο του αυτοκινήτου, καθώς μέχρι σήμερα υποβαλλόταν σε αιμοκαθάρσεις.

Χθες το βράδυ, λίγες ώρες δηλαδή πριν πατέρας και γιος μπουν μαζί στο χειρουργείο για τη μεταμόσχευση νεφρού, ο Κωνσταντίνος Ιαβέρης έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο λογαριασμό του στο facebook.

Δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία απαθανατίζεται μαζί με τον 70χρονο πατέρα του έπειτα από έναν αγώνα αυτοκινήτου, συνοδεύοντάς την με τη λιτή λεζάντα «Καλέ μου…». «Καθένας κάνει ό, τι μπορεί με το πρόβλημά του.

Eγώ το κοίταξα κατάματα και είπα “δεν θα με πάρει από κάτω”» είχε πει ο γιος του Ιαβέρη σε παλαιότερη συνέντευξή του στην εκπομπή «Μαζί σου», όπου είχε βρεθεί στο πλατό μαζί με τον πατέρα του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συντονιστής της χειρουργικής επέμβασης μεταμόσχευσης νεφρού ήταν ο Διευθυντής της Μονάδας Μεταμόσχευσης Οργάνων Δρ. Βασίλης Βουγάς, ο οποίος ήταν συνεπικουρούμενος από τον χειρουργό Δρ. Βασίλη Δρακόπουλο και την ομάδα τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.