ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Δήμος Αθηναίων: Παρέχει δωρεάν μαθήματα ελληνικών σε μετανάστες και πρόσφυγες

Δήμος Αθηναίων: Παρέχει δωρεάν μαθήματα ελληνικών σε μετανάστες και πρόσφυγες

Ο Δήμος Αθηναίων παρέχει σε πρόσφυγες και μετανάστες τη δυνατότητα να μάθουν την ελληνική γλώσσα και να εξοικειωθούν με την ελληνική ιστορία και τον πολιτισμό.

Τα σχετικά μαθήματα ξεκινούν τον Ιανουάριο στο Κέντρο Ένταξης Μεταναστών (ΚΕΜ) του Δήμου Αθηναίων, όπου ενήλικοι μετανάστες και πρόσφυγες θα μπορούν να παρακολουθούν και μαθήματα πληροφορικής ή επαγγελματική συμβουλευτική για την πρόσβασή τους στην εργασία.

Τα μαθήματα θα είναι δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για τις υπηρεσίες που επιθυμούν στα γραφεία του Κέντρου Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Αθηναίων (Μαιζώνος 45, στο ισόγειο) τις καθημερινές από τις 9.00 έως τις 17.00.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όπως διαχειριστήκαμε με υπευθυνότητα την κορύφωση του προσφυγικού ζητήματος, έτσι και τώρα, δίνουμε στους ανθρώπους αυτούς την ευκαιρία να μάθουν τη γλώσσα μας, την ιστορία και τον πολιτισμό μας, να γνωρίσουν καλύτερα εμάς και τη χώρα στην οποία ζουν» δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.