Φιλόζωοι έκαναν «ντου» στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο – Διαμαρτυρία για την θανάτωση 2 τζάγκουαρ (φωτο)

Φιλόζωοι έκαναν «ντου» στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο – Διαμαρτυρία για την θανάτωση 2 τζάγκουαρ (φωτο)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν φιλοζωικές και οικολογικές οργανώσεις έξω από το Αττικό ζωολογικό πάρκο, στα Σπάτα, με αφορμή την θανάτωση των δυο τζάγκουαρ.

Με πανό με πλακάτ δεκάδες φιλόζωοι διαμαρτυρήθηκαν με αφορμή το περιστατικό που έγινε στις 15 Δεκεμβρίου όπου και θανατώθηκαν δύο τζάγκουαρ.

Οι συγκεντρωμένοι κρατούσαν πλακάτ με συνθήματα όπως «Είμαστε όλοι ζώα» και «Μέχρι κάθε ζώο να είναι ελεύθερο» και ζήτησαν να αποδοθούν ευθύνες.

Από την συγκέντρωση διαμαρτυρίας δεν έλειψαν και οι εντάσεις καθώς οι διαμαρτυρόμενοι επιχείρησαν να μπουν στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, με τις αστυνομικές δυνάμεις να τους απωθούν.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πανελλαδικής Φιλοζωικής Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας, «οι πρόσφατες εκτελέσεις των δύο ιαγουάρων, οι αντιλόπες που ξεφεύγουν , πέφτουν πάνω στις τζαμαρίες και τραυματίζονται, οι θάνατοι δελφινιών με άγνωστες αιτίες παλαιότερα και πόσων άλλων ίσως που ποτέ δεν βγήκαν στη δημοσιότητα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τα κρυμμένα ή ανύπαρκτα και ανήθικα πρωτόκολλα για τους δυστυχείς «δραπέτες», η ανικανότητα να διαχειριστούν ζώα άγρια που αιχμαλώτισαν και φυλάκισαν για να τους φέρουν χρήμα, ο κίνδυνος για τους ίδιους τους ανθρώπους, τους επισκέπτες (οικογένειες, παιδιά, σχολεία ολόκληρα), ΟΛΑ, βροντοφωνάζουν πως πρέπει το συντομότερο να τεθεί ένα τέρμα. Να κλείσει η ντροπιαστική και επικίνδυνη αυτή φυλακή και να ληφθεί η καλύτερη γι αυτά πρόνοια για την ευζωία τους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.