ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αντιμέτωπος με κακούργημα 63χρονος για τα μηνύματα σε βουλευτές των ΑΝΕΛ

Αντιμέτωπος με κακούργημα 63χρονος για τα μηνύματα σε βουλευτές των ΑΝΕΛ

Αντιμέτωπος με κακούργημα είναι ένας 63χρονος που φέρεται να έστειλε μηνύματα σε βουλευτές των ΑΝΕΛ για το θέμα της συμφωννίας των Πρεσπών.

«Με τρέχουν γιατί έστειλα μήνυμα στην Παπακώστα για να μην τολμήσει να υπερψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών» παραδέχτηκε ενώπιον του εισαγγελέα ο 63χρονος, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος επειδή έστελνε απειλητικά μηνύματα σε βουλευτές των ΑΝΕΛ και άλλους ανεξάρτητους βουλευτές για να μη ψηφίσουν τη συμφωνία των Πρεσπών.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας προχώρησε στην άσκηση ποινικής δίωξης κατά του 63χρονου για το αδίκημα της απόπειρας βίας κατά του πολιτικού Σώματος της Κυβέρνησης και της Βουλής.

Μάλιστα, ο κατηγορούμενος, ο οποίος εμφανίστηκε στον εισαγγελέα χωρίς δικηγόρο, παραδέχθηκε ότι έστειλε μήνυμα στην υπουργό κ. Κατερίνα Παπακώστα.

Ο 63χρονος συνελήφθη μετά την εντολή που είχε δώσει, με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα, η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου στον προϊστάμενο της εισαγγελίας Πρωτοδικών να διενεργηθεί προκαταρκτική έρευνα προκειμένου να διακριβωθεί εάν έχουν τελεστεί τα αδικήματα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και της παρακίνησης σε τέλεση κακουργημάτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την έρευνα διενεργούσε η Κρατική Ασφάλεια, η οποία και συνέλαβε τον κατηγορούμενο, ο οποίος μετά την άσκηση δίωξης σε βάρος του οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.