ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Πρόβλεψη Κ. Λεφάκη: Ποια είναι η πιθανότερη ημερομηνία των εκλογών – Ποιος θα αναδειχθεί νικητής

Πρόβλεψη Κ. Λεφάκη: Ποια είναι η πιθανότερη ημερομηνία των εκλογών – Ποιος θα αναδειχθεί νικητής

Ο Κώστας Λεφάκης παρουσίασε τις πιθανότερες ημερομηνίες για τη διεξαγωγή των βουλευτικών εκλογών, στην τηλεοπτική εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΙ, κάνοντας τις προβλέψεις του για τις πολιτικές εξελίξεις του έτους.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις του βάσει των υπολογισμών με τις θέσεις των φεγγαριών, όλα δείχνουν πως θα στηθούν κάλπες είτε τον Μάρτιο, είτε τον Ιούνιο, δίνοντας, μάλιστα, ως πιθανότερη ημερομηνία την 17η Μαρτίου.

Την ίδια ώρα τόνισε ότι η Συμφωνία των Πρεσπών θα περάσει από τη Βουλή και πως το 2019 όλοι πολιτικοί θα περάσουν από συμπληγάδες και θα δοκιμαστούν.

«Το ματωμένο φεγγάρι ευαισθητοποιεί, δοκιμάζει ό,τι αγαπάμε και ό,τι θεωρούμε ότι μας ανήκει. Είναι στην πρώτη μοίρα του Λέοντα, είναι ένα υπέρφεγγάρι και στην τροχιά του που κάνει γύρω από τη Γη πλησιάζει πιο κοντά την επιφάνεια. Κάθε φορά που έχουμε την υπερσελήνη επηρεάζει σαφώς ό,τι συμβαίνει πάνω στη Γη, όλα τα όντα και πόσο μάλλον τους ανθρώπους. Και είναι ένα φαινόμενο που στην ολική του έκλειψη βγει ένα χρώμα σκούρο κόκκινο, γι αυτό και το λέμε ματωμένο φεγγάρι, είναι σαν το σκοτωμένο αίμα. Δοκιμαζόμαστε σε ό,τι αγαπάμε έμψυχο, άψυχο και δοκιμαζόμαστε σε ό,τι θεωρούμε ότι μας ανήκει. Στην ιδιοκτησία, μίας θέσης, μίας γης. Δοκιμάζεται και ο πρωθυπουργός αναμφίβολα και όλοι οι πολίτικοι. Αυτό το φεγγάρι έκλεισε ένα κύκλο που ξεκίνησε στις αρχές του 2017 και ξεκινάει ένας νέος κύκλος τον Ιούλιο του 2019 πάλι με δύο εκλείψεις. Αυτή τη χρονιά θα έχουμε έξι εκλείψεις. Πολλές εκλείψεις είχαν γίνει, 7 στο νούμερο, το 1982», είπε χαρακτηριστικά για το ματωμένο φεγγάρι.

Πότε θα γίνουν εκλογές

«Μοιάζει πολύ η εποχή με το ’37-38. Δηλαδή ο Ουρανός στον Ταύρο που θα εγκατασταθεί μας θυμίζει μία εποχή 35-42 και μας θυμίζει και με το τέλος της δεκαετίας του 60. Τότε με κοινοβουλευτική διαδικασία έγινε πρωθυπουργός ο Ιωάννης Μεταξάς. Υπάρχει και αυτή η εκδοχή των μαθηματικών πιθανοτήτων. Οι εκλογές γίνονται τον Ιούνιο, εκτός και αν συμβούν γεγονότα και γίνουν 17 Μαρτίου. Εγώ με τα φεγγάρια έχω εντοπίσει την 17η Μαρτίου ως πρώτη εκδοχή και τον Ιούνιο ως δεύτερη, παρόλο που όλοι λένε για τον Μάιο. Σίγουρα δεν θα γίνουν το φθινόπωρο. Σίγουρα όμως στις 25 Μαΐου 2019 που είναι πάλι κοντά σε φεγγάρια επικίνδυνα θα αλλάξει όλη η ανθρωπογεωγραφία του Ευρωκοινοβουλίου», είπε ο αστρολόγος Κώστας Λεφάκης αναφερόμενος στις εκλογές.

Ποιος θα είναι ο νικητής των εκλογών

«Πιστεύω ότι θα υπάρχει μία ασάφεια στο εκλογικό αποτέλεσμα. Σίγουρα θα φύγουν μικρά κόμματα και θα μπουν καινούριοι άνθρωποι στο Κοινοβούλιο, λογικά η ΝΔ προηγείται, αλλά κανείς δεν είναι αυτοδύναμος και εκεί θα γίνει το μεγάλο μαγείρεμα παρασκηνιακά. Σε μικρή κλίμακα θα υπάρχει το ΚΙΝΑΛ και θα μπει στη Βουλή», κατέληξε ο Κώστας Λεφάκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.