Λαμία: Το τελευταίο «αντίο» στην 13χρονη Ιωάννα που έφυγε από εγκληματική αμέλεια γιατρών (φωτο)

Λαμία: Το τελευταίο «αντίο» στην 13χρονη Ιωάννα που έφυγε από εγκληματική αμέλεια γιατρών (φωτο)

Το τελευταίο «αντίο» στην 13χρονη Ιωάννα είπαν, νωρίτερα το μεσημέρι της Τετάρτης, οι συντετριμμένοι γονείς της, συγγενείς, συμμαθητές, εκπαιδευτικοί και φίλοι.

Η κηδεία του κοριτσιού, που έφυγε από τη ζωή με αναπάντεχο τρόπο το βράδυ του Σαββάτου μετά από επέμβαση σκωληκοειδίτιδας, τελέστηκε από τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας Νικόλαο, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Λαμίας.

Οπως μεταδίδει το tvstar, όλοι οι παρευρισκόμενοι στην κηδεία έστεκαν με ένα μεγάλο «γιατί» ζωγραφισμένο στα πρόσωπά του, αδυνατώντας να καταλάβουν πως οι γιατροί δυο νοσοκομείων, στη Λαμία και στη Λάρισα, δεν κατάφεραν να κρατήσουν στη ζωή την Ιωάννα.

Η οικογένεια του κοριτσιού είχε ζητήσει να τοποθετηθεί ο ειδικός «κουμπαράς» του συλλόγου «Χαμόγελο του Παιδιού», έξω από τον ναό, προκειμένου να δωρίσουν χρήματα όσοι επρόκειτο να προσφέρουν στεφάνι.

Υπενθυμίζεται ότι για τον θάνατο της Ιωάννας έχει διαταχθεί ΕΔΕ, ενώ η οικογένεια έχει στραφεί νομικά κατά των ιατρών των δυο νοσοκομείων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.