ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αίγιο: Στα «μπλόκα» οι αγρότες – Καταγγέλλουν την κυβέρνηση για αυταρχισμό

Αίγιο: Στα «μπλόκα» οι αγρότες – Καταγγέλλουν την κυβέρνηση για αυταρχισμό

Κινητοποιήσεις ετοιμάζουν οι αγρότες της Αιγιαλείας, συμμετέχοντας έτσι στον «αγροτικό αγώνα», που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα. Παράλληλα, καταγγέλλουν την κυβέρνηση για αυταρχισμό με αφορμή τη δίωξη των αγροτών στο μπλόκο της Νίκαιας.

Συμμετέχοντας στις κινητοποιήσεις συναδέλφων τους από όλη την Ελλάδα, οι αγρότες του Αιγίου ανακοίνωσαν ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα «την Παρασκευή 1η Φλεβάρη, με συγκέντρωση στις 5 το απόγευμα στα “Βενζινάδικα” της Νέας Εθνικής Οδού στο ρεύμα προς Αθήνα».

Οι αγρότες καλούν σε συμμετοχή και συμπαράσταση «τον λαό της Αιγιάλειας, σωματεία, συλλόγους και φορείς» εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά τους για τις θέσεις της υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Ολυμπίας Τελιγιορίδου.

«Καταγγέλλουμε την πρωτοφανή συνδικαλιστική δίωξη των αγροτών στο Μπλόκο της Νίκαιας, οι οποίοι παραπέμπονται σε δίκη την 1η Μάρτη ως ηθικοί αυτουργοί για την κατάληψη του οδοστρώματος από τα τρακτέρ» αναφέρουν στη συνέχεια και καταλήγουν ως εξής:

«Προκλητική και πρωτοφανή απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε διώξεις σε βάρος τους. Μέσω της ποινικοποίησης του αγώνα μας, επιχειρεί να τρομοκρατήσει τους αγρότες. Αποδεικνύεται, ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να συνεχίσει ανεμπόδιστα την εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτική της, δεν διστάζει να διολισθαίνει γρήγορα και επικίνδυνα στον κατήφορο του αυταρχισμού και της αντιδημοκρατικότητας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.