Εισαγγελική έρευνα για τα 4 πλαστά πτυχία του πρώην διοικητή του Γενικού Κρατικού Νίκαιας

Εισαγγελική έρευνα για τα 4 πλαστά πτυχία του πρώην διοικητή του Γενικού Κρατικού Νίκαιας

Τον δρόμο της εισαγγελικής έρευνας παίρνει η υπόθεση του πρώην διοικητή του Γενικού Κρατικού Νίκαιας, καθώς η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου παράγγειλε την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για το θέμα.

Η ανώτατη εισαγγελική λειτουργός με παραγγελία της προς την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά ζήτησε τη διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης στο πλαίσιο της οποίας θα εξεταστεί το ενδεχόμενο να έχουν τελεστεί αυτεπαγγέλτως διωκόμενες αξιόποινες πράξεις.

Οι τίτλοι σπουδών του πρώην διοικητή εδώ και μήνες βρέθηκαν στο επίκεντρο έρευνας του Σώματος Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης με αφορμή σχετική καταγγελία. Σύμφωνα με το πόρισμα των Επιθεωρητών ο πρώην διοικητής βρέθηκε στο «τιμόνι» του δημόσιου νοσοκομείου με τέσσερα πλαστά πτυχία.

Το πόρισμα, διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα εφετών και από εκεί στον αρμόδιο εισαγγελέα πρωτοδικών για την περαιτέρω έρευνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρώην διοικητής πάντως διαψεύδει ότι κατείχε πλαστούς τίτλους υποστηρίζοντας ότι τα πτυχία του δικαιολογούν απόλυτα την εξέλιξη του. Κάλυψη στον πρώην διοικητή είχε προσφέρει και το υπουργείο Υγείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.