Δολοφονία στη Ρόδο: Bρέθηκε βίντεο από κάμερα ασφαλείας – «Ο 19χρονος είχε ξανασκοτώσει» λέει μάρτυρας

Δολοφονία στη Ρόδο: Bρέθηκε βίντεο από κάμερα ασφαλείας – «Ο 19χρονος είχε ξανασκοτώσει» λέει μάρτυρας

Νέα ντοκουμέντα για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο έφερε στο φως της δημοσιότητας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του σταθμού, στα video από τις κάμερες ασφαλείας, καταγράφονται καρέ-καρέ οι κινήσεις των δύο κατηγορούμενων πριν και μετά το έγκλημα που φέρονται να διέπραξαν.

Κάμερα ασφαλείας δίπλα από το σπίτι της 21χρονης φοιτήτριας, έχει καταγράψει τον 19χρονο Αλβανό να πηγαίνει στο ραντεβού με την άτυχη φοιτήτρια. Περπατά άνετος έχοντας το ένα του χέρι στην τσέπη ενώ στο άλλο κρατά τσιγάρο. Η διαδρομή προς το σπίτι στους Πεύκους καταγράφεται από κάμερες που βρίσκονται κυρίως σε πρατήρια υγρών καυσίμων.

Κάμερα που υπάρχει κοντά στο σπίτι του 21χρονου Ροδίτη, δειχνει το φορτηγάκι λίγο μετά τις 2 τα μεσάνυχτα να αποχωρεί από την περιοχή. Στην καρότσα φαίνεται να κάθεται κάποιος. Η ίδια κάμερα το καταγράφει να επιστρέφει ξημερώματα. Μέσα στην καμπίνα διακρίνεται ο οδηγός, στην καρότσα… κανείς.

«Ο 19χρονος είχε ξανασκοτώσει» – Νέα σοκαριστική μαρτυρία

Οι καταθέσεις σοκάρουν. Φίλος μάλιστα του Αλβανού ισχυρίστηκε στις αρχές ότι ο 19χρονος είχε ξανασκοτώσει, λέγοντας, μάλιστα ότι «όσες φορές τον είχα δει με κοπέλα της μιλούσε άσχημα. Από τρίτους είχα ακούσει ότι στην Αλβανία είχε σκοτώσει μέλος της οικογένειάς του».

Επτά καθηγητές των δύο φερόμενων ως δραστών, σκιαγράφησαν στην ανακρίτρια το προφίλ τους. Καθηγητής που έκανε ιδιαίτερα στον Ροδίτη αποκάλυψε στις αρχές ότι είχε προειδοποιήσει τους γονείς για την παραβατική του συμπεριφορά αλλά εκείνοι δεν τον άκουσαν.

«Μου έδινε την εντύπωση ενός παιδιού που ήταν σε ένα δικό του κόσμο χωρίς να αντιλαμβάνεται ούτε να ακούει τις συνεχείς παρατηρήσεις μου. Ειδοποίησα τη μητέρα του όπως είχα καθήκον αλλά αυτή αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι το παιδί έχει αυτή την αρνητική συμπεριφορά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αρχές έχουν ζητήσει την άρση τηλεφωνικού απορρήτου και στα τρία σταθερά τηλέφωνα που ανήκουν στην οικογένεια του 21χρονου κατηγορούμενου. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να καταθέσει η μητέρα της φοιτήτριας, η οποία θα δώσει τα ονόματα των τριών ατόμων που φέρονται να απειλούσαν την κόρη της πριν από ένα χρόνο.
Πηγή: star.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.