ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κρήτη: Βράχος 25 τόνων προσγειώθηκε σε σπίτι και το διέλυσε- Απίστευτες εικόνες

Κρήτη: Βράχος 25 τόνων προσγειώθηκε σε σπίτι και το διέλυσε- Απίστευτες εικόνες

Ένα τηλεφώνημα μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου έμελε να είναι σωτήριο για ηλικιωμένη που ζούσε μέσα στο σπίτι.

Η ηλικιωμένη βρισκόταν στην κουζίνα και μαγείρευε, όταν χτύπησε το τηλέφωνο και μετακινήθηκε προκειμένου να απαντήσει. Δευτερόλεπτα αργότερα ο βράχος «προσγειώθηκε» με δύναμη ακριβώς στο σημείο που η γυναίκα μαγείρευε.

Να σημειωθεί ότι αν δεν υπήρχε βλάστηση και μια άγρια βελανιδιά να ανακόψει την ταχύτητα του βράχου, θα είχε κυλήσει περισσότερο καταλήγοντας σε καφενείο που βρίσκεται κάτω από το σπίτι και στο οποίο εκείνη την ημέρα κάθονταν άνθρωποι.

Από την πρώτη στιγμή στο σημείο έσπευσε ο δήμαρχος Σφακίων με τεχνικό κλιμάκιο, αστυνομικοί του Α.Τ. Σφακίων καθώς και πυροσβέστες του Π.Σ Ανώπολης.

Ο δήμαρχος Σφακιών ενημέρωσε από την πρώτη στιγμή τις συναρμόδιες υπηρεσίες και σήμερα βρίσκεται στο σημείο με κλιμάκια από τη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών με γεωλόγο, προκειμένου να γίνει αυτοψία, να ελεγχθεί το σημείο αποκόλλησης του βράχου και ο βαθμός επικινδυνότητας για τυχόν αποκόλληση άλλων βράχων και να γίνουν και οι ενέργειες για το σπίτι και να αποζημιωθεί η ιδιοκτήτρια.

Δείτε το φωτορεπορτάζ απο τα Χανιώτικα Νέα:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.