ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Χαμός με ομοφυλοφιλική διαφήμιση της Lacta για την εορτή του Αγίου Βαλεντίνου (φώτο)

Χαμός με ομοφυλοφιλική διαφήμιση της Lacta για την εορτή του Αγίου Βαλεντίνου (φώτο)

Ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει διαφήμιση της σοκολάτας LACTA. Οι άνθρωποι της διαφημιστικής τους, αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια καμπάνια σχετική με τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

Συγκεκριμένα, η γνωστή εταιρεία έφτιαξε αφίσες και βίντεο με διάφορα ζευγάρια, μεταξύ τους και ομόφυλα, προτρέποντας τους καταναλωτές να… «αγκαλιάσουν» όλες τις γεύσεις της αγάπης και να καταρρίψουν τα στερεότυπα!

Αυτό όμως είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές αντιδράσεις από εκείνους που είναι εναντίον στην ομοφυλοφιλία.

Δείτε παρακάτω κάποιες από τις πολυσυζητημένες φωτογραφίες:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.