ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Έμεινε άναυδος όταν ανακάλυψε ποια ήταν η σύντροφός του – Οι φωτογραφίες της που τον «έκαψαν»

Έμεινε άναυδος όταν ανακάλυψε ποια ήταν η σύντροφός του – Οι φωτογραφίες της που τον «έκαψαν»

Η αποκάλυψη του μυστικού που έκρυβε η νεαρή του έφερε μπελάδες! Απίστευτη περιπέτεια για έναν άνδρα από τη Λαμία, ο οποίος βρέθηκε αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη. Ο λόγος; Είχε συνάψει σχέση με μία ανήλικη, χωρίς, όπως φαίνεται, να γνωρίζει την πραγματική της ηλικία.

Σε βάρος του νεαρού είχε σχηματισθεί δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκου, καθώς στον υπολογιστή του, καθώς και σε ένα USB είχε βρεθεί γυμνή φωτογραφία της καταγγέλλουσας (η οποία τότε έκλεινε τα 18 της).

Ο κατηγορούμενος πέρασε το πρωί της Πέμπτης (14/02) από το κατώφλι του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λαμίας, όπου κρίθηκε αθώος. Σύμφωνα με το Lamiareport.gr, από την ακροαματική διαδικασία αποδείχτηκε ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με την ανήλικη χωρίς να γνωρίζει ότι δεν είχε συμπληρώσει τα 18 χρόνια αφού του απέκρυπτε την πραγματική της ηλικία.

Η δε επίμαχη φωτογραφία τραβήχτηκε στο πλαίσιο των συνομιλιών που αντάλλασσαν μέσω Facebook και έγινε με τη συναίνεσή της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί ότι στο Δικαστήριο δεν παραβρέθηκε η νεαρή κοπέλα, ενώ αντίθετα ο κατηγορούμενος παρουσιάστηκε κανονικά, αν και πλέον διαμένει στο εξωτερικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.