ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τρελό γέλιο στο Twitter για το νέο όνομα της κακοκαιρίας –«Ντροπή αλήτες, πηδήξατε το «Ψ»» (φώτο)

Τρελό γέλιο στο Twitter για το νέο όνομα της κακοκαιρίας –«Ντροπή αλήτες, πηδήξατε το «Ψ»» (φώτο)

Οσοι παρακολουθούν τα ονόματα που δίνονται σε κάθε κακοκαιρία, έχουν καταλάβει πως τα ονόματα δίνονται κατά αλφαβητική σειρά αλλά και πως από την κακοκαιρία «Χιόνη» πήγαμε στην… «Ωκεανίδα».

Τι σημαίνει αυτό; Οτι προσπεσάραμε ένα γράμμα, το «Ψ», καθώς μάλλον ο κ. Λαγουβάρδος, ο διευθυντής του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και ο άνθρωπος πίσω από τα ονόματα που λαμβάνουν τα ονόματα των κακοκαιριών, δεν έβρισκε όνομα που να ταιριάζει με την κακοκαιρία και που να αρχίζει από το «Ψ».

Αυτοί, λοιπόν, που το παρατήρησαν ήταν οι χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι αποφάσισαν να το σχολιάσουν με τον δικό τους χιουμοριστικό τρόπο.


Κι επειδή στους περισσότερους «κακοφάνηκε» αυτή η παράλειψη, χτες το Twitter γέμισε με μηνύματα χρηστών, οι οποίοι αναρωτήθηκαν γιατί το γράμμα «Ψ» έμεινε… σαν την καλαμιά στον κάμπο.


https://twitter.com/karaflioxia/status/1098172315752386560


Οσο για το νέο κύμα κακοκαιρίας, το οποίο θα πάρει το όνομα «Ωκεανίς», αναμένεται να επηρεάσει τον καιρό της χώρας από τις βραδινές ώρες της Παρασκευής 22/02/2019 και κυρίως Σαββατοκύριακο 23-24/02/2019.


Μάλιστα η νέα κακοκαιρία πήρε το όνομα μία νύμφης από την ελληνική μυθολογία.


Συγκεκριμένα στην ελληνική μυθολογία με την ονομασία Ωκεανίδες, αναφέρονται θαλάσσια μυθικά πλάσματα και γενικά ενάλιες Νύμφες, με μορφή παρθένου κατά το άνω ήμισυ και ιχθύος κατά το κάτω, όμοιες με τις γοργόνες και άλλοτε με δύο ουραία πτερύγια.


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.