ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Λάρισα: Λοίμωξη στο αναπνευστικό στοίχισε τη ζωή στο βρέφος

Λάρισα: Λοίμωξη στο αναπνευστικό στοίχισε τη ζωή στο βρέφος

Εξακριβώθηκαν τα αίτια του θανάτου του μόλις τεσσάρων μηνών βρέφους στη Λάρισα. Υπενθυμίζεται πως χθες είχε μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου σε κρίσιμη κατάσταση και κατέληξε λίγο μετά.

Σύμφωνα με την Ιατροδικαστή το βρέφος είχε παρουσιάσει λοίμωξη του ανώτερου αναπνευστικού. Έτσι διερευνάται ποιος είναι ο λοιμογόνος παράγοντας που προκάλεσε την λοίμωξη με βάση το τυχόν παθολογικό υπόστρωμα που είχε το μωρό.

Για το λόγο αυτό θα σταλεί δείγμα αίματος στο Εθνικό Κέντρο Μηνιγγίτιδας ώστε να εντοπιστεί ο λοιμογόνος παράγοντας. Επίσης έχουν ληφθεί δείγματα για να γίνουν Ιστολογικές εξετάσεις.

Η τραγωδία με νεκρό μωρό που προηγήθηκε

Λίγες ώρες νωρίτερα, είχε ξεψυχήσει ένα μωρό μόλις ενός έτους στην αγκαλιά των γονιών του.

Οι γονείς κάλεσαν εσπευσμένα ασθενοφόρο λίγο πριν τις πέντε χθες τα ξημερώματα. Διασώστες του ΕΚΑΒ ξεκίνησαν ταυτόχρονα από το Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας και από τη Λάρισα και έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας.

Μέσα σε λίγη ώρα μετέφεραν το μωρό στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης. Ωστόσο, παρά τις απέλπιδες προσπάθειες των γιατρών στη μονάδα αναζωογόνησης, ήταν ήδη αργά.

Το μικρό αγγελούδι είχε χάσει τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή. Στο νοσοκομείο εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας, με τους γονείς του βρέφους να καταρρέουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: larissanet

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.