ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μπάχαλο στους σχολικούς αγώνες μπάσκετ! – Ξύλο, αστυνομία και εισαγγελέας

Μπάχαλο στους σχολικούς αγώνες μπάσκετ! – Ξύλο, αστυνομία και εισαγγελέας

Οι σχολικοί αγώνες μπάσκετ διεξάγονται αυτή την περίοδο και πριν μερικές ημέρες έγινε ένα άσχημο περιστατικό στο Περιστέρι, όταν μπήκαν παιδιά μέσα στο παρκέ, έγιναν επεισόδια, διακόπηκε το ματς και κλήθηκε η αστυνομία.

Στη συνέχεια, επενέβη ο εισαγγελέας και αποφάσισε την διακοπή του σχολικού πρωταθλήματος της Δυτικής Αττικής.

Ο Δήμος Περιστερίου ανήκει στον δυτικό τομέα της Περιφέρειας και όχι στην Δυτική Αττική, στην οποία υπάγονται η Μάνδρα, η Ελευσίνα, τα Μέγαρα, η Φυλή και ο Ασπρόπυργος.

Αυτή την περίοδο δεν γίνεται κανένας σχολικός αγώνας στην Δυτική Αττική για περιστατικό που συνέβη σε άλλη περιφέρεια. Πολλοί είναι αυτοί που μπερδεύουν αυτή την χωρική διανομή. Εν ολίγοις, τιμωρήθηκαν λάθος περιοχές, προφανώς όχι σκοπίμως.

Οι αγώνες στον δυτικό τομέα, όπου υπάγεται το Περιστέρι, συνεχίζονται κανονικά όπως και στους άλλους τομείς, αλλά όχι στην Δυτική Αττική και γίνεται προσπάθεια από γονείς προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση του εισαγγελέα για την απόφασή του αυτή.

Με αυτό τον τρόπο, όπως αναφέρουν αρκετοί γονείς παιδιών, καταργείται η ισονομία στα σχολεία, καθώς οι ομάδες της Δυτικής Αττικής δεν συμμετέχουν και δεν θα μπορούν να διεκδικήσουν και τις πιθανότητές του για το παγκόσμιο σχολικού μπάσκετ. Υπάρχει και σχετική μοριοδότηση, επομένως δεν είναι διόλου αμελητέο γεγονός.

Για τους σχολικούς αγώνες υπεύθυνο είναι το υπουργείο παιδείας και οι κατά τόπους διευθύνσεις δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Το μπάχαλο είναι άνευ προηγουμένου και όλα αυτά για μια απόφαση που αδικεί συγκεκριμένα σχολεία, τα οποία δεν ευθύνονται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: Sport24

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.