ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ελλάδα χώρα του… «φωτός»: Κατέστρεψαν πάρκο πριν καν γίνουν τα εγκαίνια!

Ελλάδα χώρα του… «φωτός»: Κατέστρεψαν πάρκο πριν καν γίνουν τα εγκαίνια!

Το πάρκο της Κρήτης, στην Αλικαρνασό, που βλέπετε στις εικόνες, καταστράφηκε πριν καν γίνουν τα εγκαίνια!

Η κυκλική ξύλινη εξέδρα που είχε τοποθετηθεί μπροστά από την κερκίδα είναι κατεστραμμένη και πλέον επικίνδυνη για τα μικρά παιδιά όπως μπορείτε να δείτε στην κεντρική φωτογραφία. Ο κίνδυνος να τραυματιστεί κάποιο μικρό παιδί είναι μεγάλος και οι αρμόδιοι θα πρέπει να φροντίσουν άμεσα ή στην αποκατάσταση του ή στην απομάκρυνση των ξύλων που εξέχουν.

Στην κερκίδα ημικυκλικού σχήματος με πέντε διαζώματα που είχε κατασκευαστεί είχε τοποθετηθεί ειδικός φωτισμός. Φαίνεται όμως πως σε κάποιους δεν άρεσε και φρόντισαν να τα σπάσουν για να μην υπάρχει καθόλου. Δείτε:

Το έργο να σημειωθεί ότι ήταν προϋπολογισμού 103.000,00 ευρώ! Χρήματα των δημοτών του Ηρακλείου που πήγαν χαμένα.

Αυτό το όμορφο (για λίγες μέρες) πάρκο, είχε φτιαχτεί δίπλα από το γυμνάσιο για να παίζουν τα παιδιά, δυστυχώς όμως καταστράφηκε!

Μιλώντας στο cretapost ο αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων Γιάννης Αναστασάκης τόνισε: «Πρόκειται για το πάρκο Ηράκλειτος που κατασκευάστηκε στην νέα Αλικαρνασσό από τον δήμο Ηρακλείου μετά από συνεργασία με το δημοτικό διαμέρισμα αλλά και την εθελοντική πρωτοβουλία Ζω Δρω. Δυστυχώς λίγο πριν την παράδοση στο κοινό οι γνωστοί άγνωστοι της πόλης κατέστρεψαν μέρος της ξύλινης εξέδρας η οποία θα χρησιμοποιηθεί για τέλεση εκδηλώσεων»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: cretapost

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.