ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορείς να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ξυλοφόρτωσαν 22χρονο μοντέλο στο κέντρο της Λάρισας

Ξυλοφόρτωσαν 22χρονο μοντέλο στο κέντρο της Λάρισας

Αιμόφυρτη στο νοσοκομείο κατέληξε 22χρονη από τη Λάρισα η οποία δηλώνει μοντέλο, έπειτα από άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη από δυο νεαρούς, ηλικίας 22 και 20 ετών, στο κέντρο της πόλης.

Όπως κατήγγειλαν αυτόπτες μάρτυρες, το περιστατικό συνέβη στην Τρίγωνη πλατεία λίγο πριν τις 10 τη νύχτα της Δευτέρας και η 22χρονη διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε δύο σπασμένα πλευρά, σπασμένη μύτη και όλο της το σώμα ήταν γεμάτο αμυχές και μώλωπες.

Για το συμβάν ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, που προχώρησε σε προσαγωγές και στη σύλληψη νεαρού άνδρα, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος στη συνέχεια. Στο μεταξύ, η κοπέλα και η μητέρα της υπέβαλαν μήνυση κατά δύο συγκεκριμένων νεαρών, ενός 22χρονου και ενός 20χρονου.

Σύμφωνα με όσα είπε η μητέρα του μοντέλου, είναι η τρίτη φορά που η κόρη της πέφτει θύμα άγριου ξυλοδαρμού και ισχυρίστηκε ότι οι δράστες επιτέθηκαν στην 22χρονη με κατσαβίδια και ξύλα με σκοπό να τη σκοτώσουν. Μάλιστα, είπε πως πρόσφατα η κοπέλα γλίτωσε από θαύμα όταν την έριξαν σε μια τζαμαρία και γέμισε το κορμί της γυαλιά.

Επίσης, κατήγγειλε ότι ο λόγος της επίθεσης είναι ο 22χρονος είναι αδερφός μιας φίλης του μοντέλου ο οποίος φέρεται ότι δεν θέλει να κάνουν παρέα οι δυο κοπέλες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: Espresso

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.