Αγριο ξύλο: Οδηγός επιτέθηκε σε συγγραφέα μπροστά στα παιδιά του επειδή του έκανε παρατήρηση

Αγριο ξύλο: Οδηγός επιτέθηκε σε συγγραφέα μπροστά στα παιδιά του επειδή του έκανε παρατήρηση

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στον Βόλο, όταν οδηγός αυτοκινήτου επιτέθηκε στον συγγραφέα Νικόλα Σμυρνάκη και μέλη της οικογένειάς του, επειδή του έκαναν παρατήρηση.

Ο συγγραφέας κατευθυνόταν με την οικογένειά του σε βιβλιοπωλείο στο κέντρο του Βόλου το απόγευμα της Παρασκευής, όπου θα γινόταν η παρουσίαση του βιβλίου του. Ενας οδηγός, βγήκε από το αυτοκίνητό του και κινήθηκε απειλητικά εναντίον του κ. Σμυρνάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας thenewspaper, ο οδηγός εκνευρίστηκε επειδή του έγινε παρατήρηση, όταν δεν άφησε την επταμελή οικογένεια να περάσει, ανάμεσα σε δύο πεζόδρομους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τότε ξεκίνησε το «άγριο» ξύλο, με αποτέλεσμα η μητέρα του συγγραφέα να πέσει στο έδαφος, ενώ ο κ. Σμυρνάκης έφερε τραύματα σε χέρια, πόδια και άλλα σημεία του σώματός του. Μάλιστα, η επίθεση έγινε μπροστά στα μάτια των τριών ανήλικων παιδιών του. Υπάλληλοι του βιβλιοπωλείου και θαμώνες καφετεριών έτρεξαν κοντά τους, ενώ στο σημείο κλήθηκε και η αστυνομία που κατέγραψε το περιστατικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.