ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Συγκλονίζει η περιγραφή αλκοολικoύ: «Έβλεπα αράχνες στο αυτοκίνητο» (βίντεο)

Συγκλονίζει η περιγραφή αλκοολικoύ: «Έβλεπα αράχνες στο αυτοκίνητο» (βίντεο)

Oι περιγραφές του λυγίζουν και τους πιο ψύχραιμους, συγκλονίζοντας, όμως, ζητώντας συγνώμη από την οικογένειά του για την απόλυτη κατάρρευση που του προκάλεσε το αλκοόλ.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Αντώνης Πουλάκης, σύμφωνα με το neakriti.gr που σήμερα είναι και υπηρέτης δάσκαλος σε ΚΟΠΑ περιγράφει την τραγική του εμπειρία που τον έφτασε μέχρι και το σημείο να διακόψει επαφές με τα παιδιά του.

«Από το γερό ποτήρι έφτασα να είναι ο μπεκρής και ο μεθύστακας», λέει χαρακτηριστικά τονίζοντας όμως την βοήθεια που έλαβε από τα ΚΟΠΑ, ενώ σήμερα επιτελεί ένα σημαντικό έργο σε αυτά βοηθώντας άλλους ανθρώπους που μαζί με τις οικογένειες τους δίνουν την μάχη της απεξάρτησης από το αλκοόλ.

Ο Μανόλης Κατσαμάνης έζησε επίσης τον εφιάλτη από τον αλκοολισμό έφτασε στο σημείο να πίνει σαν να μην υπάρχει αύριο ο ίδιος δήλωσε απών από την οικογένεια του μέχρι η σύζυγός του να τον φέρει σε επαφή με το αλκοολικό ιατρείο του ΠΑΓΝΗ και τα ΚΟΠΑ για να αλλάξει η ζωή του.

Ο Νίκος Καλαιτζάκης ζητά συγνώμη από την οικογένεια του για το κακό που τους προκάλεσε ενώ συγκινημένος ευχαρίστησε τον καθηγητή γαστρεντερολογίας του ΠΑΓΝΗ Γιάννη Μουζά ο οποίος μίλησε για το σημαντικό έργο που επιτελούν τα ΚΟΠΑ αλλά και το αλκοολικό ιατρείο:

«Είναι σημαντικό να βλέπεις επιστήμονες μαζί με ανθρώπους που πάλεψαν και παλεύουν με το αλκκόλ αλλά και τις οικογένειες τους όλοι μαζί να ενώνουν δυνάμεις και να βοηθούν ουσιαστικά», τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Αιχμής» της ΚΡΗΤΗ TV.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: neakriti.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.