ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Πάρτι στο Twitter για την άδεια πλατεία στην ομιλία του A.Τσίπρα!

Πάρτι στο Twitter για την άδεια πλατεία στην ομιλία του A.Τσίπρα!

Σχεδόν με 2 ώρες καθυστέρηση άρχισε η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Σύνταγμα με την οποία και κλείνει την προεκλογική του περιοδεία.

Η ομιλία ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 19:30, αλλά άρχισε πριν λίγο.

Μάλιστα εκτός από την καθυστέρηση, η πλατεία μπροστά από το άγαλμα του Αγνώστου Στρατιώτη ναι μεν έχει γεμίσει αλλά δεν έχει τον παλμό των προηγούμενων ετών.

Αυτό σχολίασαν άλλωστε και οι χρήστες του Twitter, οι οποίοι ανέφεραν πως η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα άργησε επειδή δεν μαζεύτηκε ο κόσμος που ανέμεναν οι οργανωτές.

Από τις 9, λοιπόν, το βράδυ της Παρασκευής viral στο Τwitter έχει γίνει το hashtag #Σύνταγμα, όπου και οι χρήστες του Διαδικτύου δημοσιεύουν φωτογραφίες από το «άδειο» Σύνταγμα.






https://twitter.com/Ger_Kavvadas/status/1131985919689527298


https://twitter.com/SpirosPantazis/status/1131986213144027136


https://twitter.com/spyros_giannena/status/1131986849852006400








Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.