ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ήταν νεκρός από το καλοκαίρι και βρέθηκε τώρα! – Μαρτυρία δημιουργεί ερωτηματικά γύρω από την υπόθεση

Ήταν νεκρός από το καλοκαίρι και βρέθηκε τώρα! – Μαρτυρία δημιουργεί ερωτηματικά γύρω από την υπόθεση

Νεκρός εδώ και αρκετούς μήνες φαίνεται πως ήταν 72χρονος στο χωριό Μαντασιά Δομοκού, παρόλα αυτά το πτώμα του βρέθηκε το Σάββατο 7 Δεκέμβρη από καθαρή «τύχη».

Στο σπίτι όπου διέμενε 72χρονος κάτοικος της περιοχής, δύο διερχόμενοι αλλοδαποί αισθάνθηκαν μια έντονη δυσοσμία να προέρχεται από κει και έσπευσαν να κοιτάξουν από το παράθυρο, ενώ χτύπησαν και την πόρτα που ήταν κλειδωμένη.

Στη συνέχεια ειδοποιήθηκε το ΑΤ Δομοκού, οι αστυνομικοί του οποίου βρέθηκαν μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα, καθώς από το νεκρό είχαν μείνει σχεδόν μόνο τα κόκκαλα του και κομμάτια από τα ρούχα του.

Λόγω της κατάστασης του πτώματος ήταν δύσκολο να αναγνωριστεί αν πρόκειται για τον 72χρονο ιδιοκτήτη του σπιτιού και ελήφθη βιολογικό υλικό για την ταυτοποίησή του, ενώ παραγγέλθηκε και νεκροψία – νεκροτομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεκρός πρέπει να βρισκόταν εκεί πιθανόν από το περασμένο καλοκαίρι, αλλά κανείς δεν τον είχε αναζητήσει. Δίπλα του υπήρχε και η κυνηγετική του καραμπίνα, στοιχείο που παρέπεμπε σε αυτοκτονία, αλλά περισσότερα θα δείξει η ιατροδικαστική έρευνα.

Επίσης μαρτυρίες κατοίκων του χωριού, αναφέρουν ότι ο ηλικιωμένος ιδιοκτήτης συνήθιζε να εξαφανίζεται για μεγάλα διαστήματα από το σπίτι του και όλοι πίστευαν ότι κι αυτή τη φορά βρισκόταν εκτός.

Το μυστήριο πίσω από την υπόθεση:

Σύμφωνα τέλος με μια μαρτυρία, που περιπλέκει τα πράγματα και μετατρέπει την υπόθεση σε θρίλερ, ο 72χρονος είχε θεαθεί στη Λαμία τον περασμένο μήνα. Αν ισχύει κάτι τέτοιο δεν μπορεί να είναι δική του η σορός που όπως σημειώσαμε βρισκόταν εκεί μήνες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Απάντηση και σε αυτό το ερώτημα, όπως και για τα αίτια θανάτου, αναμένεται να δώσουν οι εργαστηριακές αναλύσεις οι οποίες παραγγέλθηκαν από το ΑΤ Δομοκού που ανέλαβε την προανάκριση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.