ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Νοτιοκορεατικό αλιευτικό στα χέρια των Βορειοκορεατών

Νοτιοκορεατικό αλιευτικό στα χέρια των Βορειοκορεατών

Λάδι
στη φωτιά που σιγοκαίει στα σύνορα της διχοτομημένης Κορέας ρίχνει ένα
νέο επεισόδιο που σε άλλη περίπτωση θα είχε περάσει απαρατήρητο.

Λάδι στη φωτιά που σιγοκαίει στα σύνορα της διχοτομημένης Κορέας ρίχνει ένα νέο επεισόδιο που σε άλλη περίπτωση θα είχε περάσει απαρατήρητο.

Αλιευτικό νοτιοκορεατικό σκάφος που έπαθε βλάβη στο πηδάλιο και το θαλάσσιο ρεύμα το παρέσυρε μερικά μέτρα εντός των χωρικών υδάτων της Βόρειας Κορέας κυριέυτηκε με «ρεσάλτο» από το πλήρωμα βορειοκορεατικού περιπολικού σκάφους και ρυμουλκήθηκε στο λιμάνι του Jangjon.

Το σκάφος ήταν το 29 τόνων αλιευτικό «800 Yeonanho », το οποίο μαζί με το πλήρωμά του παραμένει στα χέρια των Βορειοκορεατών.

Η κυβέρνηση της Σεούλ έχει προβεί σε διπλωματικές ενέργειες, αιτούμενη την άμεση απελευθέρωση σκάφους και πληρώματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων www.defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.