ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Οι συνήγοροι του κατασκόπου

Οι συνήγοροι του κατασκόπου

Συνήγοροι
υπεράσπισης του φερόμενου ως κατασκόπου στρατηγικής σημασίας ελληνικών
στόχων ανέλαβαν οι δικηγόροι Γιάννης Μπάρκας και Οζέρ Τελάτογλου που
πήραν προθεσμία 24ωρη για την κατάθεση σήμερα τελικά απολογητικού
υπομνήματος.

Συνήγοροι υπεράσπισης του φερόμενου ως κατασκόπου στρατηγικής σημασίας ελληνικών στόχων ανέλαβαν οι δικηγόροι Γιάννης Μπάρκας και Οζέρ Τελάτογλου που πήραν προθεσμία 24ωρη για την κατάθεση σήμερα τελικά απολογητικού υπομνήματος.

Σε αυτό αποποιούνται την οποιαδήποτε ευθύνη ή ανάμειξη σε κατασκοπεία του πελάτη τους, λέγοντας ότι δεν τυποποιείται το αδίκημα για την σοβαρότατη κατηγορία της κακουργηματικής μορφής κατασκοπίας που επισείει ποινές καθείρξεως έως και 20 ετών, ενώ σε περίοδο πολέμου και ισόβιας κάθειρξης.

Στο μεταξύ για κακουργηματικής μορφής κατασκοπία παραπέμπεται ο μουσουλμάνος Έλληνας υπήκοος που συνελήφθη να φωτογραφίζει απαγορευμένες στρατιωτικές περιοχές στην Σαμοθράκη, ενώ στο αρχείο του υπήρχαν πολύτιμα στοιχεία και από άλλους «στόχους». 

Η υπόθεση που συγκλονίζει από χθες την περιοχή και δίνει λαβές για δεκάδες σενάρια όπου αναμειγνύονται και άλλα πρόσωπα έχει αναστατώσει ευρέως την περιοχή σε σχέση και με την κινητικότητα που παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα και το τουρκικό προξενείο στην περιοχή και τις επανωτές επισκέψεις του στην ορεινή ζώνη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων www.defencenet,gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.