Πέθανε στη γέννα η πρωταθλήτρια Ευρώπης Βελίτσκοβιτς – Μεγάλη αντίπαλος της Α.Κορακάκη

Πέθανε στη γέννα η πρωταθλήτρια Ευρώπης Βελίτσκοβιτς – Μεγάλη αντίπαλος της Α.Κορακάκη

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 10μ. αεροβόλου γυναικών Μπομπάνα Βελίτσκοβιτς έχασε τη ζωή της κατά τη διάρκεια της γέννας αφού τα διεθνή μέσα αναφέρουν πως απεβίωσε λόγω επιπλοκών στον τοκετό.

«Ήταν μια μεγάλη μαχήτρια, αλλά δυστυχώς έχασε τον αγώνα της ζωή της », ανακοίνωσε η Σκοπευτική Ομοσπονδία της Σερβίας.

Η Αννα Κορακάκη αναφερόμενη στην απώλεια της Βελίτσκοβιτς έγραψε στα Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης: «Υπάρχουν στιγμές στη ζωή που η καρδιά πονάει και το μυαλό δεν μπορεί να απαντήσει σε όλα τα «γιατί». Οι λέξεις είναι τόσο μικρές και τα συναισθήματα είναι τεράστια … Μπομπάνα, φεύγεις τόσο νωρίς.»

Τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου προς την οικογένειά της και τη σερβική ομάδα σκοποβολής. Σε αυτές τις στιγμές θλίψης οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι μαζί τους. Αγαπητή μας Μπομπάνα, θα μας λείψεις τόσο πολύ … Αναπαύσου εν ειρήνη»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Βελίτσκοβιτς στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 10μ. αεροβόλου Γυναικών, την ώρα που η Κορακάκη είχε έρθει τρίτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.