ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γυναίκες με τεράστιο στήθος ξεσπούν: «Κόλαση η ζωή μας – Απειλούμαστε με ασφυξία» (φώτο)

Γυναίκες με τεράστιο στήθος ξεσπούν: «Κόλαση η ζωή μας – Απειλούμαστε με ασφυξία» (φώτο)

Η ιστορία της Άμπερ Ροτς, που ξεκίνησε εκστρατεία για να συγκεντρώσει χρήματα ώστε να μικρύνει το στήθος της, έφερε στην επιφάνεια κι άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Η 20χρονη Βρετανίδα ζήτησε βοήθεια για να υποβληθεί σε επέμβαση σμίκρυνσης του στήθος της, το οποίο είναι ένα από τα μεγαλύτερα φυσικά στη Μεγάλη Βρετανία. Όπως αποδείχθηκε, δεν είναι η μοναδική που αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα.

Η 32χρονη Μεγκ Λιούις ζει στο Κόβεντρι με τον τρίχρονο γιο της και φοράει στηθόδεσμο μεγέθους 36L. «Μια μέρα ξύπνησα και ανακάλυψα ότι έχω στήθος. Συνέχισε να μεγαλώνει και δεν σταμάτησε ποτέ. Ακόμα κι όταν χάνω βάρος το στήθος μου ανεξήγητα συνεχίζει να μεγαλώνει», ισχυρίζεται η ίδια, που σε ηλικία μόλις 9 ετών φορούσε ήδη σουτιέν με μέγεθος Cup C.

«Παίρνω αντικαταθλιπτικά για να αντεπεξέλθω. Βιώνω απίστευτο άγχος και κατάθλιψη επειδή κουβαλάω τόσο βάρος στο στήθος μου», προσθέτει, εξηγώντας στη συνέχεια πως υποφέρει από χρόνιους πόνους στην πλάτη, ενώ κάτω από το στήθος της δημιουργούνται πληγές εξαιτίας του βάρους.

Ίδια βιώματα και για την 24χρονη Λέιλα Κρίστιαν, η οποία ζει στο Λιντς, έχει ένα παιδάκι και φοράει στηθόδεσμο μεγέθους 38JJ. H νεαρή γυναίκα φορούσε μέγεθος Cup D στα 12 της χρόνια και το μεγάλο στήθος είναι χαρακτηριστικό των γυναικών της οικογένειάς της.

«Έχω προσπαθήσει πολλές φορές, αλλά τα κιλά δεν φεύγουν ποτέ από εκεί. Όταν έμεινα έγκυος το στήθος ήταν ακόμα μεγαλύτερο και από την κοιλιά μου. Όταν γέννησα το μέγεθος μειώθηκε κάπως, όμως τότε ξεκίνησε το βάσανο του θηλασμού», δήλωσε.

Η τεράστια ποσότητα γάλακτος που παρήγαγε και το γεγονός ότι οι αντλίες δεν φτιάχνονται για τόσο μεγάλα στήθη όσο το δικό της είχαν ως αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθεί τρομερά.

Σαν να απειλείται από ασφυξία αισθάνεται η 26χρονη Ρέιτσελ Φέλοους, που ζει στο Λονδίνο και είναι μητέρα δύο παιδιών. Με μέγεθος στηθόδεσμου 32L, ισχυρίζεται ότι το στήθος της μεγαλώνει ακόμα. «Η πλάτη μου είναι κάπως στενή και νιώθω σαν να έχω δύο τεράστια καρπούζια για στήθη… Δεν τα αντέχω! Ίσως ακούγομαι υπερβολική, αλλά πραγματικό το σώμα μου αγωνίζεται να τα σηκώσει. Ο κόσμος βλέπει πρώτα το στήθος μου και μετά εμένα», επεσήμανε μεταξύ άλλων.

Όπως αποκάλυψε, στην πρώτη της εγκυμοσύνη δεν θήλασε το μωρό της επειδή φοβόταν ότι μπορεί να του προκαλούσε ασφυξία. Τη δεύτερη φορά κατάφερε να θηλάσει μόνο για τρεις μήνες, εξαιτίας της ίδιας φοβίας που τη βασάνιζε.

Η 22χρονη Γκίλια Τόμας, μητέρα δύο παιδιών, ζει στο Μπάκιγχαμ και φοράει στηθόδεσμο 38 F. Το επιπλέον βάρος του στήθους της όχι μόνο προκαλεί συνεχείς πόνους στην πλάτη, αλλά είχε ως αποτέλεσμα να αποκτήσει κιρσούς σε πολύ νεαρή ηλικία. Χαρακτηρίζει τη ζωή της «κόλαση» λόγω του μεγέθους του στήθους της κι αισθάνεται καθημερινά να ασφυκτιά και να «πνίγεται», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.