ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Εισαγγελική παρέμβαση για την παρουσία Α.Τσίπρα Δ.Κουτσούμπα και Γ.Βαρουφάκη στην πορεία του Πολυτεχνείου

Εισαγγελική παρέμβαση για την παρουσία Α.Τσίπρα Δ.Κουτσούμπα και Γ.Βαρουφάκη στην πορεία του Πολυτεχνείου

Το δρόμο για τη Βουλή μέσω της Δικαιοσύνης αναμένεται να πάρει το θέμα της συμμετοχής του αρχηγού του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, του γενικού γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα αλλά και του γραμματέα του «Μέρα245» Γιάνη Βαρουφάκη στην πορεία προς την Αμερικανική Πρεσβεία, για την επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Την έρευνα θα διενεργήσει η Κρατική Ασφάλεια και θα εξεταστεί μεταξύ άλλων εάν έχουν τελεστεί κατά περίπτωση τα αδικήματα παραβίασης των μέτρων κατά του κορωνοϊού και της διέγερσης σε ανυπακοή.

Η εντολή για την προκαταρκτική δόθηκε κατόπιν σχετικής καταγγελίας που έγινε στην εισαγγελία από τον δικηγόρο Φαήλο Κρανιδιώτη ενώ λόγω της αναφοράς σε πολιτικά πρόσωπα η δικογραφία αναμένεται να πάρει το δρόμο προς τη Βουλή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτή είναι η τρίτη δικογραφία που σχηματίζεται για συγκεντρώσεις και επεισόδια που έλαβαν χώρα κατά την επέτειο του Πολυτεχνείου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.