ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σ.Νικολάου: «Στην περίπτωση του Κουφοντίνα ο νόμος έχει εφαρμοστεί 100%»

Σ.Νικολάου: «Στην περίπτωση του Κουφοντίνα ο νόμος έχει εφαρμοστεί 100%»

Η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου, δήλωσε πως «κανείς δεν θέλει νεκρό τον Δημήτρη Κουφοντίνα » και πως «ο μόνος δρόμος που έχει είναι η προσφυγή στη Δικαιοσύνη και όχι η απεργία πείνας». Όσον αφορά την υποχρεωτική σίτιση του, με απόφαση της εισαγγελίας Λαμίας, έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για να σωθεί η ζωή του.

«Στην περίπτωση του Κουφοντίνα ο νόμος έχει εφαρμοστεί εκατό τοις εκατό. Δεν μπορεί κρατούμενος να επιλέγει τη φυλακή του» τόνισε η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου επισημαίνοντας ότι είναι παράνομο να ικανοποιηθεί το το αίτημα του για μεταγωγή στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σε ερώτημα γιατί άλλοι καταδικασμένοι για τρομοκρατία βρίσκονται ακόμα στον Κορυδαλλό, η γ.γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής υπενθύμισε ότι περισσότεροι από 1.000 κρατούμενοι έχουν φύγει τον τελευταίο καιρό από εκεί, και ξεκαθάρισε ότι μόλις το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες θα φύγουν και οι υπόλοιποι κρατούμενοι, με βάση πάντα τον ισχύοντα νόμο.

Η κυρία Νικολάου εμφανίστηκε κατηγορηματική στις αιτιάσεις των υποστηρικτών του πολυισοβίτη, ξεκαθαρίζοντας ότι κανείς δεν θέλει νεκρό τον Κουφοντίνα, αλλά «η ζωή του είναι στα χέρια του και ο μόνος δρόμος που έχει είναι η προσφυγή στη Δικαιοσύνη και όχι η απεργία πείνας».

Μιλώντας στον Antenna η κ. Νικολάου δήλωσε πως χθες η Δικαιοσύνη αποφάσισε να απορρίψει το αίτημα του για διακοπή της έκτισης της ποινής του, ενώ σύντομα θα συνεδριάσει το Δικαστικό Συμβούλιο και για τα άλλα αιτήματα του.

Όσον αφορά την υποχρεωτική σίτιση του Κουφοντίνα, ότι με απόφαση της εισαγγελίας Λαμίας, έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για να σωθεί η ζωή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σχολιάζοντας την στοχοποίηση της χθες στη Βουλή από τον Αλέξη Τσίπρα η κ. Νικολάου είπε πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ το έκανε μέσα στον πανικό του να καλύψει τις αντιδράσεις για τα στελέχη του κόμματός του που προβαίνουν σε δηλώσεις υπέρ της τρομοκρατίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.