
Άνδρας στον Ταΰγετο και συγκεκριμένα στη θέση Αγ. Γεώργιος στο δήμο Καλαμάτας, τραυματίστηκε σοβαρά όταν καταπλακώθηκε από έναν τεράστιο κορμό δένδρου την ώρα που έκοβε ξύλα.
Ο άνδρας γύρω στα 60 βρισκόταν στην περιοχή και έκοβε ξύλα, όταν κορμός από δέντρο έπεσε και τον χτύπησε στο κεφάλι εγκλωβίζοντας τον παράλληλα.
Όταν το αντιλήφθηκαν κάποιοι κάτοικοι της περιοχής, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, άμεσα ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ καθώς και την Πυροσβεστική υπηρεσία.
Διασώστες του ΕΚΑΒ έφτασαν άμεσα στη περιοχή, ωστόσο διαπίστωσαν ότι ο εγκλωβισμένος άνδρας ήταν βαριά τραυματισμένος από το σφοδρό χτύπημα του κορμού.
Ο άνδρας έχει μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.