Αποδομούν ακόμα και αυτά που οι ίδιοι έλεγαν: Βάζουν πάλι μάσκες στους εμβολιασμένους! (βίντεο)

Αποδομούν ακόμα και αυτά που οι ίδιοι έλεγαν: Βάζουν πάλι μάσκες στους εμβολιασμένους! (βίντεο)

Σε πλήρη αποδόμηση των όσων οι ίδιοι έλεγαν είναι οι σημερινές δηλώσεις των αμερικανικών CDC. Έτσι εκεί που υπόσχονταν “ελευθερία” στους εμβολιασμένους έρχονται τώρα και τους λένε ότι θα ξαναφορέσουν μάσκες!

Τα αμερικανικά Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) αναμένεται να ανακοινώσουν αργότερα σήμερα αναθεωρημένες οδηγίες χρήσης μάσκας για τους πλήρως εμβολιασμένους Αμερικανούς, με φόντο την αυξητική τάση του αριθμού των κρουσμάτων της Covid-19 και την πιο μεταδοτική παραλλαγή Δέλτα, ανέφεραν πηγές.

Αξιωματούχοι δήλωσαν στο Reuters ότι τα CDC αναμένεται να συστήσουν στους πλήρως εμβολιασμένους Αμερικανούς να φορούν μάσκες σε εσωτερικούς χώρους τουλάχιστον σε ορισμένες περιπτώσεις, αλλά οι λεπτομέρειες δεν είναι σαφείς.

Τα CDC και ο Λευκός Οίκος αρνήθηκαν να σχολιάσουν.

Τα αμερικανικά Κέντρα θα παραχωρήσουν μια συνέντευξη Τύπου για τις αναθεωρημένες τους οδηγίες σήμερα τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδας.

Τον Μάιο, τα CDC στις οδηγίες τους ανέφεραν πως οι πλήρως εμβολιασμένοι δεν χρειαζόταν να φορούν μάσκες σε εξωτερικούς χώρους και μπορούσαν να αποφύγουν τη χρήση μασκών σε εσωτερικούς χώρους στα περισσότερα μέρη. Τότε επίσης είχαν αναφέρει ότι οι πλήρως ανοσοποιημένοι δεν θα χρειαζόταν να τηρούν αποστάσεις στα περισσότερα μέρη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η διευθύντρια των CDC Ροσέλ Ουαλένσκι είχε δηλώσει τον Μάιο ότι οι τότε νέες κατευθυντήριες γραμμές βασίζονταν σε μια απότομη μείωση των κρουσμάτων, στην επέκταση των εμβολιασμών σε νεότερους ανθρώπους και στην αποτελεσματικότητα του εμβολίου κατά των παραλλαγών του νέου κορωνοϊού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.