ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Το πιο παράξενο ρεκόρ στον κόσμο: Άντρας ρεύεται με… 112,4 vτεσιμπέλ! (βίντεο)

Το πιο παράξενο ρεκόρ στον κόσμο: Άντρας ρεύεται με… 112,4 vτεσιμπέλ! (βίντεο)

Ο 51χρονος Νέβιλ Σαρπ από το Χάμπτι Ντου της Αυστραλίας κατάφερε να σπάσει ίσως το πιο παράξενο ρεκόρ στον κόσμο! Συγκεκριμένα, κατέρριψε το ρεκόρ του Βρετανού Πολ Χαν όπου ο ίδιος κατέγραψε ένα ρέψιμο που ανέβηκε στα 112,4 ντεσιμπέλ!

Την Πέμπτη 29 Ιούλη στο στούντιο του ABC στον Ντάργουιν της Αυστραλίας, ο Νέβιλ έσπασε το ρεκόρ υπό τους αυστηρούς κανόνες του Αυστραλέζικου βιβλίου των Ρεκόρ (TABOR) και κατέρριψε το ρεκόρ του Βρετανού Πολ Χαν για το δυνατότερο ρέψιμο.

Ο Χαν κρατούσε το ρεκόρ για το πιο θορυβώδες ρέψιμο από τις 23 Αυγούστου 2009, με 109,9 ντεσιμπέλ και ο Σαρπ το κατέρριψε με ένα ρέψιμο που ανέβηκε στα 112,4 ντεσιμπέλ.

Ήταν η μεγαλύτερη αδερφή του Σαρπ, η Σάντι, που τον έμαθε να ρεύεται σε ηλικία 6 ετών κι έκτοτε δεν σταμάτησε να προπονείται.

Τα τελευταία 10 χρόνια ήταν η γυναίκα του που τον προπονούσε και ήταν εκείνη που τον προέτρεψε να δοκιμάσει να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ.

Ο Νέβιλ άρχισε να προετοιμάζεται πριν από 5 χρόνια και επιτέλους βρήκε τα κατάλληλα μηχανήματα και τους ειδικά καταρτισμένους ηχολήπτες, αλλά και το κατάλληλο στούντιο για να σπάσει το ρεκόρ.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.