ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Πέθανε πάνω στην ερωτική πράξη» είπε Γερμανός τραγουδιστής που κατηγορείται για τη δολοφονία της συντρόφου του

«Πέθανε πάνω στην ερωτική πράξη» είπε Γερμανός τραγουδιστής που κατηγορείται για τη δολοφονία της συντρόφου του

Αδιανόητη η απολογία του Γερμανού τραγουδιστή, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία εύπορης Βρετανίδας κληρονόμου το 2019. Συγκεκριμένα, το ζευγάρι βρισκόταν σε διακοπές στην Ελβετία όταν καταγράφηκε ο θάνατος της 22χρονης.

Όταν κάθισε στο εδώλιο, σε δικαστήριο της Ελβετίας, υποστήριξε ότι η 22χρονη πρώην σύντροφός του πέθανε πάνω στο… σεξ. Συγκεκριμένα, όπως ισχυρίστηκε, στη διάρκεια ενός ερωτικού παιχνιδιού, κατά το οποίο ο κατηγορούμενος τύλιξε μια πετσέτα γύρω από τον λαιμό της νεαρής γυναίκας.

Ο 32χρονος Μαρκ Σκάλτζε ισχυρίστηκε, ειδικότερα, ότι η 22χρονη Άννα Ριντ, κόρη ευκατάστατου εκτροφέα αλόγων, με την οποία διατηρούσε σχέση, πέθανε ενώ το ζευγάρι συνουσιαζόταν στο μπάνιο ξενοδοχείου στο Λοκάρνο της Ελβετίας, τις πρώτες πρωινές ώρες της 9ης Απριλίου του 2019.

Υποστήριξε ότι τύλιξε την πετσέτα γύρω από τον λαιμό της γυναίκας όπως είχε κάνει «πολλές φορές» στο παρελθόν και όταν την πίεσε, η γυναίκα σταμάτησε ξαφνικά να κουνιέται.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο τραγουδιστής σκότωσε τη σύντροφό του για να αρπάξει κομμάτι από την περιουσία της, τη στιγμή που είχε «πνιγεί» στα χρέη. Μάλιστα, πριν από τη δολοφονία έκρυψε την πιστωτική της κάρτα πίσω από έναν πίνακα ασανσέρ ώστε να μην μπορεί να την βρει η 22χρονη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κατηγορούμενος φέρεται να χρωστούσε 40.000 λίρες, ενώ το θύμα είχε στον τραπεζικό λογαριασμό του 25.000 λίρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.