ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Χάος σε εργαστήριο της Βρετανίας – Έβγαλε λάθος αποτελέσματα σε 43.000 τεστ κορωνοϊού

Χάος σε εργαστήριο της Βρετανίας – Έβγαλε λάθος αποτελέσματα σε 43.000 τεστ κορωνοϊού

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Βρετανία με ένα εργαστήριο που έδωσε λάθος αποτελέσματα για περισσότερα από 40.000 τεστ κορωνοϊού.

Αναστέλλει τη λειτουργία του εργαστήριο στη Βρετανία που πραγματοποιεί διαγνωστικά τεστ για τον κορωνοϊό, μετά την ανακοίνωση των υγειονομικών Αρχών ότι περίπου 43.000 εκτιμάται πως έλαβαν λάθος αποτελέσματα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδουν τα βρετανικά μέσα, οι Αρχές ανακοίνωσαν ότι περίπου 43.000 άνθρωποι ενδέχεται να έλαβαν ψευδώς αρνητικά αποτελέσματα μοριακών (PCR) τεστ για τον κορωνοϊό.

Το εργαστήριο βρίσκεται στην πόλη Γουλβερχάμπτον και μετά από εντολή των Αρχών ανεστάλησαν οι υπηρεσίες του σε ό,τι αφορά τη διεξαγωγή τεστ για τον κορωνοϊό.

Όπως ανακοινώθηκε, το εργαστήριο πραγματοποίησε περίπου 400.000 τεστ, εκ των οποίων η συντριπτική πλειοψηφία ήταν αρνητικά, εντούτοις υπολογίζεται ότι περίπου 43.000 άνθρωποι ενδέχεται να έλαβαν ψευδώς αρνητικά αποτελέσματα, στο διάστημα μεταξύ 8 Σεπτεμβρίου και 12 Οκτωβρίου.

Η έρευνα ξεκίνησε μετά από αναφορές για περιπτώσεις ατόμων που διαγνώστηκαν αρνητικοί στον κορωνοϊό, μετά από έλεγχο στο συγκεκριμένο εργαστήριο, αφού προηγουμένως είχαν διαγνωστεί θετικοί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Αρχές τονίζουν ότι πρόκειται για μεμονωμένα περιστατικά που αφορούν σε ένα συγκεκριμένο εργαστήριο, συμπληρώνοντας ότι ερευνώνται και τα δείγματα σε άλλα εργαστήρια, ενώ επικοινωνούν με πολίτες που ενδέχεται να νοσούν, προκειμένου να τους συμβουλέψουν να πραγματοποιήσουν και άλλο τεστ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.