ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Υπουργός στην Βρετανία δέχεται επίθεση από εξαγριωμένο πλήθος (βίντεο)

Υπουργός στην Βρετανία δέχεται επίθεση από εξαγριωμένο πλήθος (βίντεο)

Πλησιάζει ο καιρός που οι πολιτικοί θα φοβούνται να κυκλοφορήσουν στον δρόμο από το εξαγριωμένο πλήθος. Αυτό συνέβη στην Βρετανία όταν υπουργός δέχτηκε επίθεση από αντιεμβολιαστές.

Ο υπουργός κατευθυνόταν σε ένα γραφείο στο κεντρικό Λονδίνο, λίγες μόλις ημέρες, αφότου η δολοφονία ενός βουλευτή σε συνάντηση με τους ψηφοφόρους του, έφερε στο προσκήνιο το θέμα της ασφάλειας των πολιτικών.

Στα πλάνα που αναρτήθηκαν σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Στέγασης Μάικλ Γκόουβ περπατά μόνος του, κοιτώντας το κινητό του, όταν αντιεμβολιαστές διαδηλωτές τον πλησιάζουν, αισχρολογώντας. Αστυνομικοί σπεύδουν να περικυκλώσουν τον υπουργό, ο οποίος οδηγείται κατόπιν σε ένα κοντινό κτίριο.

Το επεισόδιο αυτό σημειώθηκε λίγες μόλις ημέρες αφότου ο Συντηρητικός βουλευτής Ντέιβιν Έιμες, 69 ετών, μαχαιρώθηκε από έναν νεαρό μέσα σε μια εκκλησία στο Λι-ον-Σι, στα ανατολικά του Λονδίνου. Πολλοί πολιτικοί εξέφρασαν φόβους για την ασφάλειά τους και ζήτησαν να ληφθούν μέτρα για να αντιμετωπιστεί η αύξηση των μηνυμάτων μίσους που λαμβάνουν μέσω του διαδικτύου.

Για το σημερινό επεισόδιο η αστυνομία ανέφερε ότι μια ομάδα ανθρώπων προσπάθησε να περικυκλώσει ένα μέλος του κοινοβουλίου κατά τη διάρκεια διαδήλωσης διαμαρτυρίας στο Γουεστμίνστερ. «Οι αξιωματικοί μας βρέθηκαν αμέσως στο σημείο και τον συνόδευσαν με ασφάλεια σε ένα γειτονικό κτίριο», πρόσθεσε.

Δεν έγινε καμία σύλληψη. Ο Γκόουβ δεν έχει κάνει καμία δήλωση μέχρι στιγμής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.