Απίστευτο: Γυναίκα έπιασε τον σύντροφό της να κοιτάζει άλλες στο Instagram μέσα από… καθρεφτάκι! (βίντεο)

Απίστευτο: Γυναίκα έπιασε τον σύντροφό της να κοιτάζει άλλες στο Instagram μέσα από… καθρεφτάκι! (βίντεο)

Μία νεαρή κοπέλα έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά το βιντεάκι που ανέβασε την στιγμή που τσακώνει τον σύντροφό της να κοιτάζει προφίλ άλλων γυναικών στο Instagram μέσα από ένα… καθρεφτάκι!

Τον τρόπο με τον οποίο έπιασε τον σύντροφό της να κοιτάζει άλλες κοπέλες στο Instagram αποκάλυψε στο TikTok μία νεαρή κοπέλα, με αποτέλεσμα να γίνει viral, καθώς μετράει πάνω από 15 εκατομμύρια προβολές.

Σε αυτό λοιπόν φαίνονται οι δύο τους να είναι ξαπλωμένοι στον καναπέ του σαλονιού και να ασχολούνται με τα κινητά τους.

Μόνο που η Tiffany έχει βάλει έναν καθρέφτη στα πόδια της και βλέπει τι παρακολουθεί το αγόρι της.

Έτσι, όταν είδε οτι έβλεπε άλλες κοπέλες και τον ρώτησε τι είναι αυτό που κοιτάζει, εκείνος φαίνεται να βγαίνει από εκεί που ήταν να κοιτάζει αυτοκίνητα.

Δείτε το χαρακτηριστικό video…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.