ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αποκάλυψη ότι ο Κ.Ντάγκλας επιτέθηκε σεξουαλικά στη Νάταλι Γουντ όταν ήταν ανήλικη

Μέσα από τα απομνημονεύματα της μικρότερης αδελφής της Ν.Γουντ

Αποκάλυψη ότι ο Κ.Ντάγκλας επιτέθηκε σεξουαλικά στη Νάταλι Γουντ όταν ήταν ανήλικη

Για πολλά χρόνια κυκλοφορούσε η φήμη ότι η έφηβη Νάταλι Γουντ είχε δεχθεί σεξουαλική επίθεση από κορυφαίο σταρ του κινηματογράφου.

Τα απομνημονεύματα της μικρότερης αδελφής Νάταλι Γουντ αναμένεται να κυκλοφορήσουν την επόμενη εβδομάδα. Στο βιβλίο «Little Sister», η Λάνα Γουντ αναφέρεται στην συνάντηση που είχε η τότε ανήλικη αδελφή της με τον Κερκ Ντάγκλας σε ένα ξενοδοχείο στο Λος Άντζελες. Το περιστατικό συνέβη το καλοκαίρι του 1955, την εποχή που η Νάταλι Γουντ γύριζε το «The Searchers».

Τη συνάντηση με τον κορυφαίο σταρ του κινηματογράφου – σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Λάνα Γουντ – είχε κανονίσει η μητέρα τους, Μαρία Ζαχαρένκο, η οποία σκέφτηκε ότι «μπορεί να της ανοίξουν πολλές πόρτες, μόνο με ένα νεύμα του διάσημου, όμορφου ηθοποιού».

«Θυμάμαι ότι η Νάταλι φαινόταν ιδιαίτερα όμορφη όταν η μαμά και εγώ την αφήσαμε εκείνο το βράδυ στην είσοδο του Chateau Marmont», γράφει – μεταξύ άλλων – η Λάνα Γουντ στο βιβλίο της «Little Sister: My Investigation into the Mysterious Death of Natalie Wood».

«Μου έκανε κακό»

«Έμοιαζε να πέρασε πολύς καιρός μέχρι η Νάταλι να μπει ξανά στο αυτοκίνητο και με ξύπνησε όταν έκλεισε με δύναμη την πόρτα», γράφει η αδελφή της Νάταλι Γουντ. «Έμοιαζε απαίσια. Ήταν πολύ ατημέλητη και πολύ αναστατωμένη, και αυτή και η μαμά άρχισαν επειγόντως να ψιθυρίζουν μεταξύ τους. Δεν μπορούσα να τους ακούσω ή να καταλάβω τι έλεγαν. Κάτι κακό είχε προφανώς συμβεί στην αδερφή μου, αλλά ό,τι κι αν ήταν ήταν, προφανώς ήμουν πολύ νέα για να μου το πουν», προσθέτει.

Σύμφωνα με τη Λάνα Γουντ η αδερφή της Νάταλι η δεν συζήτησε μαζί της τι συνέβη έως ότου έγιναν και οι δύο ενήλικες και η Νάταλι, αφού περιέγραψε ότι την έφεραν στη σουίτα του Κερκ Ντάγκλας, είπε στην αδερφή της: «Μου έκανε κακό Λάνα».

«Ήμουν τρομοκρατημένη»

Η αδελφή της Νάταλι Γουντ ήταν γύρω στα 8 όταν, όπως υποστηρίζει, σημειώθηκε το εν λόγω περιστατικό. Θυμάται ωστόσο την αδερφή της και τη μητέρα τους να συμφωνούν ότι θα κατέστρεφε την καριέρα της Νάταλι αν τον κατηγορήσουν δημόσια. «Ήμουν τρομοκρατημένη, ήμουν μπερδεμένη», αναφέρει η Λάνα Γουντ.

Η υπόσχεση στη Νάταλι

H Λάνα Γουντ, όπως αναφέρει στα απομνημονεύματά της, θυμάται ότι είχε υποσχεθεί στην αδερφή της ότι δεν θα συζητούσε για την επίθεση που της έκανε ο Κερκ Ντάγκλας, αλλά οι φήμες ήταν τόσο διαδεδομένες που όταν πέθανε το 2020, σε ηλικία 103 ετών, το όνομα της Νάταλι Γουντ έγινε τάση μαζί με το δικό του στο Twitter.

«Με κανέναν πλέον κοντά μου για να τον προστατεύσω, είμαι σίγουρη ότι θα με συγχωρήσει που τελικά αθέτησα αυτή την υπόσχεση», έγραψε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά του πάντως ο γιος του Κερκ Ντάγκλας, ο ηθοποιός Μάικλ Ντάγκλας, είπε σε δήλωση που εξέδωσε μέσω του γραφείου δημοσίων σχέσεών του: «Είθε και οι δύο να αναπαυθούν εν ειρήνη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.