ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτοκίνητο κάνει άλμα πάνω από τις γραμμές του τραμ όπως ο General Lee στους Dukes (βίντεο)

Αυτοκίνητο κάνει άλμα πάνω από τις γραμμές του τραμ όπως ο General Lee στους Dukes (βίντεο)

Αυτή είναι η συγκλονιστική στιγμή που ένα αυτοκίνητο πηδά πάνω από τις γραμμές του τραμ, στην πόλη Κράσνονταρ της Ρωσίας.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που ανέβηκε στα social media και έγινε viral, το αμάξι εκτοξεύεται στον αέρα και πηδά πάνω από τις γραμμές, για να προσγειωθεί έπειτα από πτήση αρκετών μέτρων.

Σύμφωνα με κάποιον αυτόπτη μάρτυρα που είδε με τα μάτια του την επικίνδυνη «πτήση», στο σημείο υπήρχε κάποιο είδος ράμπας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απογείωση κι έτσι το αμάξι μετατράπηκε σε αεροπλάνο.

Σύμφωνα με τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας, προτού κάποιος διασχίσει τέτοια σημεία στον δρόμο, πρέπει να ελαττώσει ταχύτητα και να σιγουρευτεί ότι δεν πλησιάζει συρμός.

Κάτι που, φυσικά, ο οδηγός του οχήματος στο βίντεο δεν έλαβε υπόψη του.

Οι τοπικές αστυνομικές αρχές, σχολιάζοντας το γεγονός, ανέφεραν ότι ο συγκεκριμένος οδηγός δε φαίνεται να έκανε κάποια οδική παράβαση.

Το βίντεο ανέβηκε στα social κι έγινε viral, με τους χρήστες να δίνουν συγχαρητήρια στον οδηγό-πιλότο για τις πτητικές του ικανότητες.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.