ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

J.Cramer: «Απαιτείστε τον καθολικό εμβολιασμό – Βάλτε τον στρατό να τον εφαρμόσει»

J.Cramer: «Απαιτείστε τον καθολικό εμβολιασμό – Βάλτε τον στρατό να τον εφαρμόσει»

Έχουν ξεφύγει οι «εμβολιαστές» και τα τελευταία 24ωρα κάνουν διαρκώς δηλώσεις που προκαλούν σοκ.

Εκτός από τους Έλληνες δημοσιογράφους που ζητάνε καθολικό, υποχρεωτικό, εμβολιασμό και κυρώσεις για τους ανεμβολίαστους και ο Αμερικανός τηλεπαρουσιαστής στο CNBC, James Joseph Cramer, κάλεσε τον αμερικανικό στρατό να εμβολιάσει βίαια τον αμερικανικό λαό.

«Είναι καιρός να παραδεχτούμε ότι πρέπει να πολεμήσουμε ενάντια στον COVID», είπε ο Cramer στο «Mad Money» και συνέχισε:

«Απαιτήστε τον καθολικό εμβολιασμό. Βάλτε τον στρατό να το εφαρμόσει. Εάν δεν θέλετε να εμβολιαστείτε, καλύτερα να είστε έτοιμοι να αποδείξετε την ιδιότητα του αντιρρησία συνείδησης στο δικαστήριο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.